Publicitat
Política · 24 d'Octubre de 2012. 17:16h.

Ciutadans titlla Mas de "mentider compulsiu"

Cañas afirma que CiU s'aprofita de la por dels pensionistes

Ciutadans titlla Mas de "mentider compulsiu"

Cañas, durant la roda de premsa

El portaveu de Ciutadans, Jordi Cañas, ha considerat que el president de la Generalitat, Artur Mas, és un "mentider compulsiu" després que hagi assegurat que en una Catalunya independent les pensions serien més altes. Cañas, en roda de premsa, ha assegurat que CiU s'està aprofitant de la por dels pensionistes i ha dit que "no estan per aventures ja que el seu present i futur depèn de l'estabilitat".

D'altra banda, ha manifestat que "a Espanya no hi ha estadistes, hi ha polítics en contra dels interessos dels ciutadans", acusant així al president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, d'equivocar per "no donar una alternativa al xantatge d'Artur Mas, amagant-se durant més de dues setmanes"  i a aquest últim de buscar "un argument de ruptura i de confrontació per justificar l'avançament electoral per situar al centre del debat la independència de Catalunya".

Per a Cañas és responsabilitat del Govern del PP "donar una resposta política a un problema polític", i ha reclamat "que si Rajoy va donar espais de diàleg a Artur Mas els hi segueixi oferint" i que "segueixi estenent ponts de diàleg per suturar la ferida oberta per un govern irresponsable com és el de Mas".

El número 2 per Ciutadans a les pròximes eleccions al Parlament també ha demanat a Rajoy que "si creu que hem d'iniciar un debat per reformar el finançament de les comunitats autònomes ha de posar-lo ja sobre la taula, oblidar-se d'Artur Mas i pensar en el conjunt dels ciutadans d'Espanya" i li ha retret "que per fi coneguem l'opinió de Mariano Rajoy a través d'una pregunta al Senat".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Paco Pil, Hojpitalé, 25/10/2012 - 12:44

Home, ells continuen dient que no són nacionalistes i que són bilingües. Només cal veure en Cañas per veure que és un ultrazionanista castellà i monolingüe. Ara, com que els seus votants són iguals, només miren d'enganyar la gent normal. Infructuosament.

#10 Pep, Bcn, 24/10/2012 - 21:28

Ni el lema es original, copia burda del 'better together', pero es clar, al seu ghetto nomes es parla castella, quina colla d'illetrats.
La veritat es que provoquen entre pena I hilaritat, a aquest partit segur que s'hi apuntaria el Grouxo Marx

#9 Eduardo González Palomar, Manlleu, 24/10/2012 - 20:04

¡El nacionalismo es el timo que consiste en hacerte creer que existe algo más importante que tú!

#8 kiko, bcn, 24/10/2012 - 18:50

Desde que us manifesteu amb nazis i falangistes , teniu credibilitat zero.

#7 juan, BCN, 24/10/2012 - 18:36

BIEN CAÑAS CREO QUE SUBIREIS EN LAS ELEECCIONES