Publicitat
Política · 22 de Novembre de 2021. 16:29h.

Ciutadans veu “assetjament” indepe a Via Laietana

Insten el Govern a condemnar l'acte d'Òmnium davant la comissaria

Ciutadans veu “assetjament” indepe a Via Laietana

Ciutadans ha presentat una iniciativa parlamentària on denuncia “assetjament sistemàtic” per part de l’independentisme contra la Prefectura Superior de Policia de Via Laietana.

En aquest sentit lamenten la “campanya política destinada a aconseguir el seu trasllat amb el pretext de convertir-la en memorial contra la dictadura franquista”.

“L’últim episodi d'aquesta successió d'atacs intolerables destinats a deslegitimar les nostres forces de l'ordre, associant-les fal·laçment a la dictadura franquista, ha estat la ‘performance’ de l'entitat sobiranista Òmnium consistent a projectar a la façana de la Comissaria de Via Laietana, imatges de torturats de la dictadura franquista”, denuncien.

“Condemna el Govern l'acte d'entitat sobiranista Òmnium que ha consistit a projectar a la façana de la Comissaria de Via Laietana imatges de presos torturats per la dictadura franquista perquè suposa vincular injustament les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat amb pràctiques totalitàries?”, pregunten.

“Es compromet el Govern a no cedir abans les pressions independentistes i mantenir en el futur la Comissaria de Via Laietana a la seva ubicació actual, com a símbol de la presència de l'Estat a Catalunya?”, afegeixen.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Vlac, Barcelona, 22/11/2021 - 19:34

Al lado de la comisaría , hay un cartel ,colocado por el Ayuntamiento, que recuerda la opresión franquista
en esa comisaría.
¿Cuándo van a colocar carteles similares en los edificios de Barcelona donde existieron las checas ? ....

#7.1 Josep, nos vamos directos a la m, 23/11/2021 - 08:02

nunca, si el asesino es de ERC es maravilloso y digno de elogio

#6 Tirant, Bcn, 22/11/2021 - 18:41

Resulta repugnant desenterrar greuges ja esborrats per l'Amnistia/1977 (amnistia per a criminals d'un i altre bàndol) tractant d' enfrontar de nou la societat civil explotant políticament abusos esdevinguts durant la dictadura. Aquest teatre macabre és tot allò que pot aportar aquesta gent per millorar el benestar i el futur de la ciutadania?

#5 Trafalgar, Girona, 22/11/2021 - 18:39

Doncs res home, en Casado resant per l'ànima de Franco aquest cap de setmana, ....

#4 Marcial Heredia, el circo de la tele, 22/11/2021 - 18:04

Y sin la comisaría que harán las criaturas cuando se manifiesten por el centro. ¿Se concentrarán frente a la puerta del Corte Inglés protestando por la opresión de la talla XS? no, no y no.

#3 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 22/11/2021 - 17:28

Otro fake performance de los "nasionalistes aspanyols" de Òmnium 1% cultural