Publicitat
Política · 8 de Novembre de 2021. 17:48h.

Ciutadans veu èxode català cap a Andalusia

Carlos Carrizosa: “a Catalunya podem acabar veient el que vèiem fa molts anys però en sentit invers”

Ciutadans veu èxode català cap a Andalusia

El president de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa; i el vicepresident de la Junta d'Andalusia, Juan Marín; han denunciat en roda de premsa a la cambra catalana la pèrdua de pes de Catalunya. "M'alegro de l'auge d'Andalusia, però lamento que Catalunya decaigui", ha afirmat Carrizosa.

El diputat de Ciutadans també ha afirmat que “a Catalunya podem acabar veient el que vèiem fa molts anys però en sentit invers” en referència a l'eventual emigració de catalans cap al sud. “Se'n van empreses i moltes persones”, ha insistit.

El vicepresident andalús, Juan Marín, ha assegurat per part seva que “érem la comunitat autònoma que posava més traves a qualsevol negoci” però que ara “Andalusia s'ha convertit en terra de grans oportunitats”. Segons la seva opinió, “Catalunya seria un canó” però necessita “estabilitat política i seguretat jurídica”.

Carlos Carrizosa ha insistit que, per això, cal canviar la prioritat de despesa dels propers Pressupostos de la Generalitat perquè “els Caps estan saturats” després de la pandèmia i “cal invertir en seguretat pública” després dels darrers episodis.

Al seu parer, els Pressupostos tenen per objectiu “acontentar bàsicament els antisistema de la CUP i perllongar una mica més la seva estada al capdavant de la Generalitat”. Javier Marín ha lamentat finalment que "el PSC farà el que digui Sánchez, perquè li interessa que ERC segueixi donant-li suport al Govern".

 

- Bizum: 600.43.49.84
- Patreon: https://www.patreon.com/xriusenoticies
- Tienda online: https://xavierrius.myspreadshop.es/

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#7 manuel, terrassa, 10/11/2021 - 08:29

Ojalà, tots als que no els agradi Catalunya que marxin al país de les meravelles :ANDALUSIA.

#7.1 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 10/11/2021 - 11:38

No habrá quien levante Cataluña cuando eso ocurra

#6 Ciudadano X, Barcelona (Qatarlunya), 09/11/2021 - 17:46

Puedo dar mi propia experiencia. Muchos tenemos casa en herencia de nuestros abuelos en Andalucía. Nuestros padres emigraron no porque fueran pobres o no tuvieran medios para vivir allí sino porque se pensaba que en una ciudad industrial vivirían mejor. Con el teletrabajo, los nietos podemos volver y enviar a tomar por saco el lazismo.

#5 Manel Pons, Barcelona, 09/11/2021 - 08:39

Això d'Andalusia està exagerat i només és una opinió. Ara bé, el que és una realitat és que molts joves sí marxen -no pas a Andalusia, sinó que ho fan a Madrid- atrets perquè les grans empreses s'hi estableixen allà. Perquè Madrid a més de tenir la capitalitat no està immersa en una inseguretat política i social que té Catalunya.

#5.1 Marc de Vich, Vich, 09/11/2021 - 11:51

En aquest cas la capitalitat te poc a veure, Barcelona ha sigut la nena mimada des de fa mes de cent anys, abans fins hi tot de Primo de Rivera, i mira tu on anat a parar. En un comentari meu anterior, deia que la gen preparada marxa, i amb això tens raó, però lluny de Catalunya, penseu perquè?

#4 Leonor, Figueres, 08/11/2021 - 19:56

Y cada dia mas musulmanes llegando a cataluña. Pronto un califato con sede en vic, jajajajaja

#3 Tot és possible, Barcelona, 08/11/2021 - 19:38

Amb el prusés, Catalunya ha escopit teixit empresarial cap a d'altres regions, i al no enmendarla..., només cal donar-se una volta per la seva capital, per adonar-se que ni sombra d'aquella ciutat viva, vital, de negocis, i des de temps inmemorials torres más altas han caído