Publicitat
Política · 16 d'Abril de 2013. 17:45h.

Ciutadans veu "fantasmals" les estructures d'Estat

Cañas demana que la Fiscalia actuï contra els alcaldes de l'AMI

Ciutadans veu "fantasmals" les estructures d'Estat

Cañas, en una imatge d'arxiu al Parlament

El portaveu de Ciutadans al Parlament, Jordi Cañas, ha assegurat que el Govern "no governa" i que només està preocupat en la creació de d'estructures d'Estat "fantasmals". En aquest línia ha criticat també els alcaldes de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) per recomanar la insubmissió fiscal. És per això que ha demanat l'actuació de la Fiscalia perquè estan "incitant a delinquir".

Cañas, en roda de premsa al Parlament, ha reiterat que "no hi ha Govern" i ha lamentat que tot i estar a mitjan mes d'abril encara "no tinguem Pressupostos". "Ni el govern governa ni el Parlament legisla", ha afegit.

En aquest sentit, ha comentat que l'Executiu només té "la prioritat d'avançar en el procés sobiranista". "Aquest procés cada dia més fantasmal pel seus objectius", ha afegit abans de dir que "avançar en les fantasmals estructures d'estat que se substancien en potenciar l'acció exterior i en definir el model de la hisenda pròpia, és una cosa bastant estranya".

D'altra banda ha comentat que anar cap a una hisenda pròpia és estar en la línia dels alcaldes de l'AMI "que proposen cometre un delicte. Càrrecs públics que anuncien que faran un delicte han de ser posats al seu lloc, i si el govern els dóna suport exactament igual". És per això que ha demanat "qua actuï la Fiscalia". "S'imaginen qualsevol administració administrativa demanant que no es paguin impostos?", ha afegit.

Cañas també ha criticat "les declaracions contradictòries" que es fan des del mateix Govern sobre la consulta. És per això que ha comparat l'Executiu amb "el 'camarote de los Hermanos Marx'" i ha lamentat "la falta de lideratge d'Artur Mas que no és capaç de posar el seu equip en ordre". "Aquest és un Govern en descomposició", ha comentat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 Kropotkin, Vic, 17/04/2013 - 08:21

Los C's decimos ser "progresistas", pero hay saltos constantes de PP a C's Albert Ribera, Carina Mejias, , JC Girauta.... y viceversa Maite Nolla, Esperanza García?.juas, juas.....bueno, os dejo me voy a mirar Intereconomia que ya esta otra vez el Rivera....juas, juas

#5 Álvaro, Mad-Bcn, 17/04/2013 - 00:20

El camarote de los Hermanos Marx..jajajajaja

#4 Xipolleig, Barcelona, 16/04/2013 - 20:20

En canvi les estructures d'Estat espanyol, són directament fantasmagòriques.
El govern espanyol ha hagut de cessar fulminantment el cònsol espanyol a Boston, davant l'escandalosa inacció a l'hora d'atendre els ciutadans espanyols que es trobaven fent la Marató.
Mejor hundidos !!!.

#2 Xipolleig, Barcelona, 16/04/2013 - 19:13

El que més m'agrada de la secta albertiana, és que un dels "seus pares fundadors" Alfonso Guerra, va dir amb orgull, tot parlant de la "democràcia" espanyola, "Montesquieu ha muerto ".
Ja se sap, la justícia espanyola sempre tan imparcial, amb el modèlic exemple de Fiscalia

#1 Ivan el terrible, Sant Cugat del Vallés, 16/04/2013 - 18:53

¡No estoy de acuerdo!. El monopolio de las "fantasmadas" es de Ciudadanos. Y el monopolio de las "paparruchadas" es del PP.