Publicitat
Política · 8 de Juny de 2010. 17:49h.

Ciutadans veu Montilla com "el còmplice del referèndum independentista"

Rivera diu que el president "es va abaixar els pantalons"

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha dit que “el president Montilla passarà a la historia com el president còmplice del futur referèndum independentista de Catalunya” després que s’hagi admès a tràmit al Parlament la iniciativa popular per convocar un referèndum d'independència.

El candidat de Ciutadans a la Generalitat ha indicat que "vam advertir al debat sobre la llei de consultes populars que aquesta llei seria l’instrument polític per fer una recollida de signatures per a la independència i ara ha quedat demostrat. La llei la va impulsar i la va aprovar José Montilla i Aguilera, es va abaixar els pantalons, des del punt de vista polític, per la qual cosa que no ens vinguin ara els socialistes a parlar de responsabilitat".

Rivera també ha demanat a Alícia Sánchez-Camacho, líder del PP a Catalunya, que "vagi al notari i que digui que no governarà amb aquells que volen la independència, perquè segons ells (el PP) avui CiU es un partit independentista i no poden governar junts per la cadira".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 José A. Pérez, malaga, 09/06/2010 - 21:29

Albert Riera: por fin una mosca cojonera que les ha salido a los corruptos, vividores, meapilas y pancistas del país. ¡Así se trabaja Ciudadanos! ...y cuándo limpiéis a Cataluña de parásitos, ayudad a limpiar el resto de España.

#10 Claudiam, Barcelona, 09/06/2010 - 19:19

Por supuesto que no me interesa la independencia de
catalunya ni de ningun país,porque lo que deseo es que no haya fronteras. Sería fantástico un mundo único para todos sin diferencias y sin banderas en todo caso una y muy blanca la de la Paz.

#9 jordi, BADALONA, 09/06/2010 - 19:03

Para mí, todos los nacionalismos son destructivos. Menos mal que aqui en Catalunya está el Sr.Albert Rivera que intenta pararles los pies. Ya era hora que hubiera un líder político con agallas y sin miedo que les plante cara.

#8 JAVIER, MATARO, 09/06/2010 - 18:43

El PSC es el major frau electoral! Catalanistes durant la legislatura i del PSOE abans de les eleccions. Jo, socialista,no em tornen a embolicar! Segurament a Ciutadans,a l'Albert Rivera sera el meu vot.

#7 Arturo Ferrer, Ho Chi Minh, 09/06/2010 - 13:09

Les preguntes són: hi ha estadístiques que demostren que la majoria li dóna suport?, Qui paga aquest referèndum en època de crisi?, És només una maniobra política per restar atenció a la crisi i casos de corrupció?.