Publicitat
Política · 17 de Novembre de 2021. 16:47h.

Ciutadans veu "supremacisme" en la immersió

"No hi ha res més supremacista que tot el sistema educatiu sigui en català"

Ciutadans veu "supremacisme" en la immersió

El diputat de Ciutadans, Ignacio Martín Blanco, ha explicat al Parlament que “recordo l’exconsellera Rigau explicant en un programa de ràdio que pares de Santa Coloma de Gramenet parlaven amb ella i li donaven les gràcies plorant per implantar la immersió lingüística”.“Dubto molt que un pare castellanoparlant pugui desitjar pels seus fills un model únicament basat en la llengua catalana. Que no hi hagi ni tan sols la llengua materna castellana en el sistema educatiu. Em sembla un autèntic contrasentit”, ha indicat.

Per a Martín Blanco “no hi ha res més supremacista que el fet de dir que els pares castellanoparlants de poblacions de classe treballadora supliquen que tot el sistema educatiu sigui en català. Em sembla d’un supremacisme que esfareeix”.

“Quan sento Rufián dir que la immersió lingüística és l’única manera d’assegurar que els nens parlin català em sembla un autèntic disbarat”, ha reconegut. Martín Blanco ha advertir que Ciutadans continuarà “defensant el bilingüisme de la societat catalana”.

 

 

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#11 Yomismo, Sevilla, 17/11/2021 - 20:49

Ignacio Garriga exige el cese del consejero González por promover la persecución lingüística

https://www.youtube.com/watch?v=KziVpbDrFdE

#10 Catalonia, Barcelona, 17/11/2021 - 19:53

Quan una llengua s'ha d'imposar envers d'una altra cagada l'hemus, la simpatia per Catalunya radica en el bilingüisme, l'antipatia en el monolingüisme que volen imposar a fums de sabatot aquesta colla de boturots

#9 Enrique, La Patria de Prim, 17/11/2021 - 19:07

Es lo primero con lo que hay que acabar. Para empezar a resolver el gran problema social que ha creado el nacionalismo catalán. Que ha llevado a la ruina a la Generalitat. Lo primero. Acabar con la inmersión .La sociedad catalana es bilingüe desde hace siglos y el español es la lengua mayoritaria. Esa es la realidad.

#8 Tabarnés puro, Barcino, 17/11/2021 - 19:01

Insultos lazinyordus en 3, 2, 1 ....

#7 Joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 17/11/2021 - 18:50

Molt bé, Sr Blanco. Ara digui ¿quin es la política educativa que proposa Ciutadans?

#7.1 Uno mas, Terrassa, 18/11/2021 - 17:24

https://todos.cat/ --> Punto 7