Publicitat
Política · 12 de Febrer de 2020. 12:40h.

Ciutadans veu "supremacista" la proposta de JxCat

"Deixi'n de dividir i estigmatitzar els catalans"

Ciutadans veu "supremacista" la proposta de JxCat

El diputat de Ciutadans, Jorge Soler, ha qualificat de "supremacista i racista" la intervenció de la diputada de JxCat, Anna Erra, que ha demanat posar fi al costum en alguns llocs del país de parlar sempre en castellà quan l'interlocutor, pel seu aspecte físic o pel seu nom, no sembli català".

Soler ha dit durant la sessió de control que són "paraules racistes i supremacistes d'una companya que només serveixen per entrar amb total impunitat en hospitals i amenaçar directors i companys per parlar en espanyol a Catalunya".

La líder de C's a Catalunya, Lorena Roldán també hi ha fet referència i, abans de fer la pregunta al president de la Generalitat, ha manifestat que "deixi'n de dividir i estigmatitzar els catalans segons la llengua que parlin". "Tots som igual de catalans, ja n'hi ha prou!", ha conclòs.

10579-rold.jpg

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT ..ESTOPA NO SON CATALÀN NO VOLEN APENDRA A PARLAR EN CATALÀ NI LEO MESSI , PEL NOM Y POR LOS APELLI DOS SABEN QUI ES CATALÀ " JOSE MONTILLA " NO ES CATALÀ I VA SER PRES, 13/02/2020 - 20:22

Es veritat jo cuan miro el Alcalde de Cardedeu me acuerdo de CURRO GIMENEZ ,, Si porque nuestro alcalde tiene patillas como ellos los Andaluces NO Deu tenir CON Materna la LLengua Catalana .PER AIXO NO ES INDEPENDENTISTA . Igual que para vivir del cuento este en E.R.C.

#1 Casandra, Barcelona, 12/02/2020 - 16:47

Una categoría para estudio, el nivel de Anita. ..
Alguien debiera avisarle en el partido que la filia germana no comporta eternizar la Alemania nazi, en territorios que no fueron invadidos.