Publicitat
Política · 30 de Juny de 2020. 18:43h.

Ciutadans veu "talibanisme cultural" en la consellera de Cultura

Per criticar l'ús del castellà en una sèrie de TV3

Ciutadans veu "talibanisme cultural" en la consellera de Cultura

El president de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa ha denunciat el "talibanisme cultural" i el "supremacisme lingüístic" de la consellera de Cultura Mariàngela Vilallonga per mostrar-se en contra de la presència del castellà en una sèrie de TV3.

"És una vergonya el talibanisme cultural i el supremacisme lingüístic de la consellera de Cultura" ha manifestat Carrizosa, que ha apuntat que és "indignant i raríssim" que el Govern "s'estranyi perquè es trasllada el que passa en la societat a la televisió".

"Que parlar castellà i català, com es fa quotidianament, provoqui repulsa és molt greu i penós", ha lamentat el diputat de la formació taronja. El dirigent de C's ha afegit que preguntaran "amb qui ha parlat i què li ha dit" Vilallonga a TV3 després que afirmés que ha donat un toc d'atenció a la cadena de televisió.

"No permetrem que s'apropiïn del català aquells nacionalistes extremistes que volen expulsar el castellà de la vida dels catalans" ha advertit el diputat. "Aquesta actitud per part d'un membre del govern de voler censurar l'expressió del que es viu a la societat és rebutjable" ha manifestat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 30/06/2020 - 19:53

Los talibanes islámicos son muy fanáticos de su credo, pero los talibanes del nacionalismo catalán lo son todavía más del suyo. Los fanatismos han sido terribles en la historia de los humanos ciudadanos del planeta.

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 30/06/2020 - 18:54

El que jo no criticare per res del mon son les felacions exclusivament en catala que ara promociona al Tot Es Mou la Juliana Canet

Tambe s´ha de dir que van haver d´esperar a que la Marta Ferrusola ja no els hi pases la preceptiva ITV a les pubilles per descobrir que per sota del malic hi ha vida autonoma

Pero nunca es tarde si la dicha es buen