Publicitat
Política · 6 de Juliol de 2022. 17:35h.

Ciutadans veu un nou cas del 3% amb les mascaretes

Argimon defensa que es van importar cinc milions d'articles

Ciutadans veu un nou cas del 3% amb les mascaretes

La diputada de Ciutadans, Anna Grau, ha manifestat al Parlament que “és molt lleig aquest assumpte dels trenta-cinc milions d'euros pagats al senyor Roger Parellada, el Pablo Escobar de les mascaretes. Vaja, que cal ser un monstre per passar d'estar denunciat per estafa per la Generalitat que la mateixa Generalitat et pagui 24 milions en comissions”.

“D’aquesta, no acaba gent a la trena perquè ja es van cuidar bé totes les administracions d'indultar-se a si mateixes de tots els excessos comesos en pandèmia i de tapar-se les unes a les altres”, ha dit. “Aquí fa olor de podrit. Aquí fa olor de tres per cent amb bata blanca”, ha sentenciat.

“A la mala praxi especial Covid, que s'intenta justificar amb la por i amb les presses per salvar vides, cal sumar-hi dècades de compadreig, trànsit i fins i tot embús d'influències”, ha lamentat.

El conseller Argimon, per la seva banda, ha dit que “aquest és un contracte auditat per la Sindicatura de Comptes”. “A la informació periodística que vostè es refereix, diu que només es van destinar 3,8 milions d'euros a aquesta compra. No s'entén gaire bé d'on surten aquests 3,8, però prenem aquesta xifra. Si vostè agafa i divideix aquesta xifra pels cinc milions d’articles de protecció que van arribar, cinc milions, li surt que paguem zero 0,76 cèntims per article. És a dir, que van comprar micos per 0,76, cosa que no és creïble”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 06/07/2022 - 21:56

Se precisa tener una vida pública, acudir a todo, estar en todo, comer con todos, hablar con todos, traficar rumores, pasar teléfonos y, sobretodo, tener el teléfono del San Chin Chon y de la familia del presidente destacados en verde fosforito.

#4 Neferu, Barcelona, 06/07/2022 - 19:16

¿Solo el 3% Sra. Grau? En esta jugada se trata de por lo menos de un 90% y, apoyado y justificado por Aragonés. Lo más curiosos es la poca repercusión que está teniendo en los medios informativos, con la matraca diaria que nos dieron con el hermano de Ayuso que comparado con estos 24millones lo suyo fue calderilla.

#3 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 06/07/2022 - 19:04

Lo que dice Anna Grau va a misa.
-¿A qué misa?
A la del funeral del nacionalismo en el poder.

#2 Joan, Bcn, 06/07/2022 - 18:10

...i té raó.

#1 David, Mataro, 06/07/2022 - 18:00

Solo 3% ???? Jajajajajajajaja