Política · 7 de Novembre de 2017. 10:02h.

Clara Ponsatí equipara l'Estat espanyol amb el franquisme

Toni Comín afirma que la democràcia espanyola "és fallida"

Clara Ponsatí equipara l'Estat espanyol amb el franquisme

Clara Ponsatí, amb Puigdemont i la resta d'exconsellers, amb Mònica Terribas

L'exconsellera d'Ensenyament, Clara Ponsatí, ha equiparat l'Estat espanyol amb el franquisme durant l'entrevista a Catalunya Ràdio, que Mònica Terribas ha fet a Carles Puigdemont i els quatre consellers que estan a Brussel·les.

Ponsatí ha assegurat que "estem tornant al franquisme amb una diferència: amb el franquisme un cop a Perpinyà estaves segur. Ara no" i ha dit que les eleccions del 21 de desembre són "d'emergència nacional". "L'escenari en què ens trobem ja l'havia contemplat, però no amb tant dramatisme", ha afegit.

L'exconseller de Salut, Toni Comín, per la seva banda, ha dit que estan a la capital belga per "lliurar tres batalles: la jurídica, l'electoral i la del relat" i ha denunciat que "la democràcia espanyola és fallida". "L'única dreta que no va combatre el feixisme és l'espanyola", ha denunciat.

Comín ha carregat contra l'Estat espanyol i ha dit que "els insurrectes són ells" perquè "els que ens imputen un delicte de sedició per defensar urnes són ells". També ha criticat el PSOE i ha manifestat que "és l'error de sistema de la democràcia espanyola".

Finalment, Toni Comín ha explicat que tots els membres del Govern "vam fer un pacte", que consistia en "respectar" la decisió de cadascú. "Estic segur que es donarà un principi de reciprocitat entre ciutadans i els polítics que hem complert amb la nostra paraula", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#26 Vlac, Barcelona, 08/11/2017 - 16:27

Sra. Ponsati : Sacar a relucir el franquismo a estas alturas , es propoio de personas ignorantes y chabacanas,
Espero que la superindependiente Juez Lamela, de cumplida cuenta a los delincuentes políticos que estan viviendo unas vacaciones pagadas en Bruselas.

#25 Maspons, Barcelona, 07/11/2017 - 17:33

Aquests covards no saben qui era Franco, perque si ho sabessin no estarien on estan i mai haguessin estat on van estar. En aquell temps hi havia una llei que era la de "Vagos y maleantes" i aquests els exilats i els engargolats l'haguessin tastat rapidament

#24 rasca, castelldefels , 07/11/2017 - 14:56

Clara ponsatí la golpista que no sabe hablar castellano.....

#23 Juanca, Sabadell, 07/11/2017 - 13:54

Y lo dice ella, la ejecutora del adoctrinamiento e imposición lingüística en la escuela en Cataluña

#22 jc, bcn, 07/11/2017 - 13:36

Lo mismo, lo mismo que compararla a ella con Claudia Schifer