Publicitat
Política · 5 d'Abril de 2018. 23:15h.

Clatellot a la Moncloa

Soraya al·lega que "mai opina sobre decisions judicials"

Clatellot a la Moncloa

La vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaria ha evitat valorar la decisió de la justícia alemanya, "el govern mai opina sobre decisions judicials, encara més quan es tracta de decisions d'un tribunal d'un altre país. Les respecta sempre, quan li agraden i quan no" ha assegurat en declaracions després d'un acte que ha presidit a Madrid.

Sáenz de Santamaria ha assegurat que "s'ha d'esperar a la notificació d'aquesta decisió per conèixer bé la seva fonamentació" i ha afirmat que "respecta" la decisió del tribunal alemany. "De la mateixa manera que fa uns dies vam manifestar el respecte a la decisió de la fiscalia alemanya, doncs avui el mateix respecte a la decisió d'aquesta audiència territorial".

"Som un Estat que es caracteritza per respectar les decisions dels tribunals qualsevol que sigui el sentit del pronunciament i aquest cop ens comportem de la mateixa manera" ha apuntat Saénz de Santamaría.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 La Pepita del Raval, Cadaques, 08/04/2018 - 21:32

La menistra de Justicia del Cuarto Reich, si.

#1 Oriol, BCN, 06/04/2018 - 12:39

No solament això, sinó que Bèlgica investiga Espanya per la història del geolocalitzador. Qui havia dit què sobre el respecte a les lleis?