Publicitat
Política · 24 de Febrer de 2011. 13:43h.

Cleries ascendeix el marit de la secretària general

La conselleria afirma que es una simple promoció interna perquè "treballa al departament des del 1990"

Cleries ascendeix el marit de la secretària general

El conseller Josep-Lluís Cleries

El Departament de Benestar Social i Família, que encapçala Josep Lluís Cleries, ha aprovat el nomenament de Joan Josep Freixas com a responsable de Projectes Estratègics, segons publica el DOGC. Es dóna la circumstància que Freixas és el marit de la secretària General del mateix Departament, Dolors Rusinés.

Amb aquest ja són cinc els fitxatges de familiars que ha fet l'Executiu català, després del d'Oriol Puig -germà de Felip Puig-, i dels de les dones de Pere Macias, Josep Rull i Enric Ticó, que treballaran amb Lluís Recoder en el Departament de Territori i Sostenibilitat.

Joan Josep Freixas cobrarà per la seva feina les retribucions corresponents a un lloc de funcionari del grup A, nivell de complement de destinació 29 i complement específic de 36.568,32 euros anuals.

Entre les seves funcions, segons el DOGC, estaran la de "coordinar la programació dels projectes del Departament en el seu desplegament territorial"; "planificar i programar els projectes d'inversions en equipaments socials d'iniciativa pública o privada en el territori" o "impulsar nous projectes estratègics de caràcter social i de prestació de serveis assistencials".

Igualment haurà d'impulsar "la programació dels calendaris de convocatòries públiques d'ajuts i subvencions de les diferents unitats directives del Departament", així com "donar suport als serveis territorials en el desenvolupament de nous projectes de serveis socials, equipaments i assistència social".

Finalment, donarà "suport i assistència a les persones titulars de la Secretaria General i la Conselleria en les relacions institucionals amb el món local en matèria d'assistència i serveis socials".

Fonts oficials han explicat que "Josep Maria Freixes treballa al Departament des de juliol de l’any 1990, primer en un equipament depenent del Departament i després a la Conselleria" i que "la senyora Dolors Rusinés també treballa al Departament des d’octubre de 1990". "De fet es van conèixer l’any 1993 quan ambdós treballaven a la conselleria", afegeixen.

Les mateixes fonts han insistit que "ambdós porten molts anys de dedicació professional al departament" i que "per aquest motiu han anat promocionant dins de la Conselleria".

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#30 Nom Carles, Barcelona, 12/04/2011 - 10:55

Jo el conec: és una persona molt competent.

#29 El Nauxer de la Vall Baixa, Viladecans, 26/02/2011 - 08:30

Pel que tinc entés, aquest senyor és un tècnic que treballava en el departament, en l'anterior Govern de CiU, quan van venir el Tripartit, el van fotre fora, i ara l'únic que ha fet és recuperar el seu lloc. Una vegada vaig tractar amb ell, i se'l veia un tio compentent. Que té que veure això?

#28 Robes-pere, Palau de Pleganaps, 25/02/2011 - 21:07

Objectiu assolit: cal alleugerir la hipoteca (els viatgets i els col·legis de luxe dels infants). La "nostra" i la dels amics quarentons companys de viatge. La casa gran del catalanisme. Benestar i Família. La família i el benestar. Més escaient, impossible.

#27 ramon, barcelona-c, 25/02/2011 - 16:47

Com diría aquell " Quin notición" ! ! ! i qué ???.

#26 robert, barcelona, 25/02/2011 - 12:35

Hi han mases nomenaments d'amics, com tambe destitucions de gent que fa molts anys que son de CIU, com el Sr. De Puig que ha portat i MOLT BE, tots aquest anys el CAR de San Cugat "ESPORTS", no entenc aquesta destitucio, no es llogica.