Publicitat

L'exalcalde troba la proposta d'Hereu "encertada perquè genera consens"

Clos reapareix

Clos, en una imatge d'arxiu

L'exalcalde de Barcelona i actual ambaixador espanyol a Turquia, Joan Clos, ha dit avui en una entrevista a El món a RAC1 que "no tenia coneixement de la proposta d'Hereu i ho trobo molt encertat i molt oportú perquè, en un moment de crisi econòmica, aquesta mena de crides en projectes que generen un bon grau de consens és molt oportú i necessari. Té elements dinamitzadors importants per a la ciutat, per a Catalunya i per a tothom."

"Ho trobo molt bé, perquè Barcelona sempre agraeix aquesta mena d'empentes. Ens animem i ens reforcem i creixem quan tenim reptes d'aquesta alçada. Ho trobo molt encertat", ha afegit.
 
L'exalcalde ha manifestat que "entenc que la candidatura de Jaca i Saragossa estigui molesta. Però això és la vida. A tots ens agradaria navegar amb bon vent i mai amb vent de cara. Entenc que es puguin molestar una miqueta, però tots plegats hem de saber enfocar aquests temes amb una certa esportivitat."

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Sebastià, bcn, 15/01/2010 - 12:14

The Samba king is back! El que no sabia dir Fenerbahçe i és un club turc! El que faltava de la colla de frikis! XDXD

#2 Freddy, Barcelona, 15/01/2010 - 11:56

Genera consens? On viu el senyor Clos?
O és que vol dir que genera consens en contra?

#1 Francesc, Barcelona, 15/01/2010 - 11:56

Quin consens? De la gent de carrer? Una altra festa major global? Doncs, mireu, no. Moltíssims ja en tenim prou d'aquesta mena d'accions a cops de frívola efemèride. Altra cosa és, penso, que BCN celebrés la independència de Catalunya.