Publicitat
Política · 6 d'Agost de 2018. 18:04h.

Colau aconsegueix unir tota l'oposició

PDECAT, Ciutadans, ERC i PSC demanen la seva dimissió com a responsable de seguretat

Colau aconsegueix unir tota l'oposició

Ada Colau

El PDECAT, Ciutadans, Esquerra i el PSC han sol·licitat la convocatòria d'una comissió extraordinària de presidència i seguretat per demanar la dimissió de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, com a màxima responsable de seguretat de la ciutat, després de l'agressió a un turista per part d'un manter i els darrers episodis d'incivisme a Ciutat Vella i el Raval.

La regidora del PDECAT, Francina Vila, ha acusat l'alcaldessa de “deixadesa i incompetència” en matèria de seguretat. “No pot ser que hi hagi una invasió de l'espai públic per part d'activitats il·lícites com la venda de llaunes o el 'top manta'”, ha manifestat Vila, qui ha sentenciat que “això posa en perill la convivència a la nostra ciutat”.

El portaveu municipal de Ciutadans, Santiago Alonso, ha lamentat que “la situació està absolutament descontrolada i l'incivisme campa al seu aire per la ciutat”, per la qual cosa ha exigit a Colau que “acabi amb el desgovern” per “evitar que la convivència a la ciutat segueixi deteriorant”.

Per la seva banda, el president del grup d'ERC, Alfred Bosch, ha criticat que “Barcelona viu una situació de desgavell i de desgovern de la via pública amb baralles, la venda ambulant, narcopisos i la circulació de vehicles que envaeixen la via pública”.

Finalment, el president del grup municipal del PSC, Jaume Collboni, ha afirmat que la capital catalana “no mereix una alcaldessa que s'amagui ni una alcaldessa a temps parcial o absent”. “El seu balanç al capdavant de la Guàrdia Urbana ha estat nefast i ha abandonat barris a la seva sort”, ha denunciat Collboni.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#18 Oscar, Sabadell, 07/08/2018 - 15:53

Solo con buena voluntad no se puede pilotar un avión ni operar a un enfermo, hay que estar debidamente cualificado y capacitado , esto es lo que le pasa a Colau , no está preparada para tan alto cargo de responsabilidad, ni tiene conocimientos, ni preparación, ni sabe que es el interés general y sus asesores están al mismo nivel.

#17 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 07/08/2018 - 14:09

Dando el mando a la Colau
Barcelona la ha cagau.

#16 Fran, Barcelona, 07/08/2018 - 10:31

Al igual que podemos, la inepta colau se va, se va. Ja los hemos probado y no dejan de ser peores que lo que había.

#15 Cris, Barcelona , 07/08/2018 - 09:45

Ya están tardando.La gestión de Colau en Barcelona es un desastre nunca la ciudad ha estado tan mal en todos los aspectos.

#14 Sergi, Sitges, 07/08/2018 - 02:15

Per fi, una política que béns posa a tots d' acord