Publicitat
Política · 9 d'Agost de 2021. 10:52h.

Colau compara El Prat amb "un aeroport d'unicorns"

Afirma que és "mentida" que es convertirà en el "més verd d'Europa"

Colau compara El Prat amb "un aeroport d'unicorns"

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau ha comparat El Prat amb "un aeroport d'unicorns" en un article escrit a El País. Colau afirma que tot i que "el senyor Lucena -president d'Aena, la Generalitat i el govern espanyol" diguin que serà l'aeroport "més verd d'Europa" és "mentida".

L'alcaldessa de la capital catalana afirma que "passar de 50 a 70 milions de passatgers equivaldria a què tota la ciutat de Barcelona augmentés entre un 60% i un 80% les seves emissions" i demana que "no ens tractin de tontos".

De fet, per a Colau l'ampliació de l'aeroport de El Prat tampoc ajudaria a l'economia catalana. "L'única cosa segura és que augmentaria el turisme, i per tant el treball temporal i precari, i la nostra vulnerabilitat al dependre encara més que la riquesa ens arribi de fora", ha assegurat l'alcaldessa.

"El plantejament inicial d'Aena representa l'economia del passat, un model depredador, insostenible i que genera desigualtat", explica Colau. "En ple segle XXI no podem seguir amb vells plantejaments que contraposen l'economia i l'ecologia. L'única economia que té futur és la que té com a prioritat protegir la vida i reduir emissions ja, no demà", conclou.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#28 Pepón, Bcn, 09/08/2021 - 21:25

Muy bien, no quiero ver a ninguno de estos que se quejan de lo que contaminan los aviones, que es totalmente cierto, cogiendo uno. Res non verbum

#27 Flanagan , Tabarnia City, 09/08/2021 - 19:07

Su amiga la meona alcanzaba metro y medio de largo meando,a ver si alguno/a lo iguala,jajaja.

#26 Cleofás Pérez Ambullo , Barcelona , 09/08/2021 - 18:35

Sra Colau, ¿y si pintamos las pistas de aterrizaje de verde?. Total ,es lo que Vd está haciendo con nuestras vías de circulación, pintarlas y así seguro serían las más verdes de Europa.
Aprenda Ecología y no practique tanto ecologismo. Lo último si es perjudicial para el planeta. De nada.

#25 joan, manresa, 09/08/2021 - 17:57

tinu.)Sra. Colau.., Vostè i altres com Vostè, només voldrien la miseria total de CAT, es l'única manera de puguer viure..,sobre la pobreza dels altres..,Vosté fora capaç de crear cap empresa...?? No..no..,com deia un vell comunista.." Aquest no es el meu problema.."No pateixi, el Prat,no es tocará, ya es cuidaran vostès de torpedinar el proye

#24 joan, manresa, 09/08/2021 - 17:50

El Casal obre la seva paradeta des de Moro-L'andina...---Ai..,!!Ai..,!! Ara. Colau,!! que et dius herbeta ..,pro ets marduix..!!-Una comunista d'ideologies pasadas..,fora industries fora progres...,va saltar d'alegria quan varen tancar Nis san,i are tambe vol tancar SEAT...,pro ella sempre a la poltrona i sino fent l'espantall..,pobre dona (cont