Publicitat
Política · 25 d'Abril de 2016. 14:28h.

Colau convoca el plenari de Pressupostos sense tenir garantit els vots

L'alcaldessa l'ha de desconvocar 'in extremis'

Colau convoca el plenari de Pressupostos sense tenir garantit els vots

Colau

L'equip de govern de l'Ajuntament de Barcelona no ha aconseguit prou suports per aprovar els Pressupostos d'aquest any, tal com tenia previst, al plenari extraordinari convocat per a aquest dilluns al migdia, i l'ha acabat suspenent. Després de l'anunci de la CUP de votar-hi en contra, Ciutadans també ha anunciat que el seu vot serà negatiu.

Barcelona en Comú només comptava amb els vots a favor d'Esquerra Republicana i del PSC, però no en sumaven prou, i necessitava com a mínim un vot més a favor dels pressupostos, o bé dues abstencions. El pressupost actual de l'Ajuntament de Barcelona, prorrogat de la legislatura anterior, és de 2.600 milions d'euros. L'equip de l'alcaldessa, Ada Colau, demana una ampliació de 275 milions d'euros per atendre urgències socials.

El primer tinent d'alcalde, Gerardo Pisarello, ha explicat que aquest mateix dilluns representants del govern municipal s'han reunit amb representants de la CUP per desbloquejar la situació, però no han aconseguit el suport per avui mateix. La CUP considera que els pressupostos de Colau no són gens rupturistes. Els regidors de l'esquerra independentista busquen canvis més radicals en les ajudes socials. Per això volen continuar negociant.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Otrosi, Barcelona , 25/04/2016 - 16:08

Lo ha suspendido debido a que perdía el avión para Ecuador.Por cierto a donde destina el exceso de los 2.200 euros que cobra? Podría decirnos la ONG, la familia en apuros, el hospital, etc, etec a que de stina ese exceso de pasta? O es que es secreto municipal y no desea que se conozca su magnanimid

#1 nedland, Roses, 25/04/2016 - 15:01

Han convertit la politica en un joc d interessos ....aqui ningu mira pel be comu.....nomes interessa si camvies noms de carrers i dius alguna bajanada de tan en tan ...el poble no podem estar pendents d aquestes xorrades speudorevolucionaries.....