Publicitat
Política · 2 de Març de 2017. 11:22h.

Colau creu que la corrupció en el PDECAT és "estructural"

L'alcaldessa diu que "tothom està convençut" del seu finançament il·legal

Colau creu que la corrupció en el PDECAT és "estructural"

Colau, amb Mas, en una imatge d'arxiu

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en declaracions a TVE, s'ha referit al judici del cas Palau i ha lamentat que "és tràgic que tardi vuit anys a arribar un judici tan important". "Encara que arribi tard esperem que aquest judici arribi fins al final", ha dit, a més d'assegurar que "hi ha indicis molt forts de finançament il·legal” de CDC.

En aquest sentit, ha afirmat que "no estem parlant de pomes podrides, estem parlant d'una cosa estructural i sistemàtica. Això ha d'arribar fins al final". "El que no pot ser és que passin anys i anys i tothom estigui convençut i tingui indicis suficients d'aquest finançament il·legal i no hagin conseqüències", ha manifestat.

Colau ha considerat que "la impunitat és el pitjor que pot passar en democràcia" i ha apostat per "castigar especialment a aquells que més poder han tingut i que més abús de poder han comès". L'alcaldessa ha condemnat la "dona una sensació d'impunitat que debilita la nostra democràcia i genera desconfiança dels ciutadans cap a les institucions".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#11 pers, tortosa, 03/03/2017 - 20:21

No sólo hay la percepcion de que son corruptos,sinó que se inventaron un sistema de gastar el dinero público en favorecer a los suyos,lo más anti-democrático que puede imaginarse,ellos que no dan un paso sin reclamar democracia

#10 Smicht de Platja, Cuni, 02/03/2017 - 22:19

CDC/Pdecat tiene la corrupcion en su ADN. Cientos y cientos de corruptos, su idolo...su iman... su profeta..........Corleone Pujol/Mas.

#9 pepe.----, andorra, 02/03/2017 - 14:04

si q es verdad, pero no entiendo pq se queja, ella esta enchufando a todo el mundo q puede como agente civico en BSM, si hubiera algun periodista de verdad, lo investigaria, pero claro, encontrar un periodista de verdad en España y mas en la autnomia catalana, se me antoja muy dificil.

#8 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 02/03/2017 - 12:55

Basta con resolver la siguiente fórmula: PDECAT = DiL = JxSI = CDC = CIU = 3%

#7 arm, figueres, 02/03/2017 - 12:51

per cert, recordo que va dir que donaria una part del sou, a alguna entitat benefica, o semblant, algu sap si ho ha fet?

#7.1 Pirri, Gava, 02/03/2017 - 21:45

Si, ha mi me tiro una moneda en el metro.