Publicitat
Política · 30 de Juliol de 2019. 15:17h.

Colau creu que la gent està "cansada" del procés

L'alcaldessa critia "l'excepcionalitat" del moment

Colau creu que la gent està "cansada" del procés

L'alcaldessa de Barcelona ha assegurat de reunir-se amb el president de la Generalitat, Quim Torra, que "la ciutadania està molt cansada de l'excepcionalitat. Tot hem de fer esforços per fer que les institucions serveixin a la ciutadania".

Colau ha reconegut, en declaracions als periodistes, que "la judicialització de la política ens allunya de la solució" i ha dit que si hi ha una sentència condemnatòria del Tribunal contra els dirigents independentistes, "ho denunciarem". Tot i això, ha reclamat que les protestes les lideri la societat".

L'Ajuntament i la Generalitat han anunciat que reactivaran les reunions de la comissió mixta a l'octubre per afrontar l'agenda social de la ciutat. Les dues institucions reactivaran les relacions i col·laboracions per tractar les qüestions d'"emergència social" que viu la ciutat.

Ada Colau ha assegurat que la Generalitat ha deixat d'invertit a la ciutat 280 milions d'euros i ha demanat a Quim Torra que inverteixi 30 milions d'euros anuals en temes socials a Barcelona.

Per la seva banda, Damià Calvet "no compartim aquest dèficit econòmic", perquè diu que "cal posar-lo en el context de la crisi econòmica". Les dues administracions s'han compromès a parlar dels pressupostos durant el mes de setembre.

De fet, tant la Generalitat com Barcelona tenen els pressupostos congelats, per això han acordat treballar plegats per desencallar aquesta situació. "No vol dir intercanviar pressupostos, sinó que els grups facin aportacions. Perquè hem de fer que les administracions funcionin", ha matisat Colau.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#16 Olga, Parets del valles, 12/10/2019 - 17:10

Doncs si Sra. Colau i Sr. Torra, molts estem fins als petrocols de tots vostès, de ciutadans, dels cdr, del cotarelo, de la Cayetana i de la mare... de deu.
Cada dia som més, els radicals ens fan angúnia tant d’una banda com de l’altre.
Aconseguireu que us enviem a tots a pastar fang.
Apa, bon vent i barca nova!????

#15 Cris, Barcelona , 01/08/2019 - 08:02

En vez de ir contra la justicia, lo que tiene que solucionar es Barcelona. Entre Colau y Torra la han destrozado. Es vergonzoso que los Barceloneses tengamos que aguantar tanta incompetencia.

#14 Sergi Romera, Barcelona, 31/07/2019 - 15:35

No Colau no, el que estem és fins als nassos de tu i del teu rotllo .... Ara et puges el sou 900 €, és el resum de la teva pressa de pel i del teu discurs ambigu q no enganya ja a ningú. L' abelleta q es converteix en llop. Fes-nos un favor abans q tothom s' adoni del que realment hi ha darrera de la teva falsa imatge d'idealisme de saló i pl

#13 Sergi Romera, Barcelona, 31/07/2019 - 15:23

No

#12 Albert, BCN, 30/07/2019 - 22:52

Ahora se da cuenta la carapan esta? mentir, robar y manipular saben mucho, empatia? mas bien poca.