Publicitat
Política · 19 de Novembre de 2020. 21:35h.

Colau demana boicotejar Amazon per Nadal

La companyia replica que treballa amb “més de 2.000" empreses catalanes

Colau demana boicotejar Amazon per Nadal

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha demanat el boicot a Amazon durant el lliurament de el premi Barcelona Comerç i també al seu compte de Twitter. La companyia, per la seva banda, li ha recordat que treballa amb més de 2.000 empreses catalanes que es veurien també afectades per aquest boicot.

"Res de comprar a Amazon ni en grans plataformes que no només no tributen, sinó que no tenen cap valor afegit a la nostra ciutat, i anem a les botigues, bars i restaurants que tant ens han donat", ha demanat Colau.

"Comprar a botigues de barri dóna vida a les nostres ciutats i genera llocs de treball. Per això proposo que no comprem a Amazon: tot just paga impostos i no dóna vida als barris. El comerç de proximitat ens fa una ciutat forta i cohesionada", ha afegit a twitter.Per la seva banda Amazon ha replicat en un comunicat que "treballa amb més de 2.000" pimes catalanes. També ha assegurat que les petites empreses de Catalunya que venen a la plataforma, "són les segones que més exporten d'Espanya i van registrar a les botigues d'Amazon vendes internacionals superiors als 100 milions d'euros el 2019".

La companyia també recorda que té un Centre de Desenvolupament de Programari a Barcelona "que dóna feina a enginyers, desenvolupadors de programari, científics de dades i experts en aprenentatge automàtic i emmagatzematge en el núvol, a més d'un centre de suport per a pimes del Sud d' Europa".

A Catalunya, la plataforma de lliuraments 'delivery' disposa de 3 centres logístics al Prat, Martorelles i Castellbisbal; un centre logístic urbà a Barcelona que ofereix lliuraments ràpides a través de Prime Now, un centre de distribució a Barberà de Vallès i 3 estacions logístiques ubicades a Barcelona, Martorelles i Rubí, ha afegit Amazon.

Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#42 David, FOLGUEROLES, 23/11/2020 - 15:20

¡No vayamos a foterla, Colau, que puede que Amazon te boicotee a ti! ¡Que Amazon es mucho Amazon al lado de la birria que tu representas!

#41 Joaquín Rivera Chamorro, Pontevedra, 21/11/2020 - 08:53

Flaco favor hace a muchos escritores hartos de la poca delicadeza de algunas editoriales y que han decidido publicar en Amazon. Menuda defensa de la cultura.

#40 Pere, TABARNIA, 20/11/2020 - 22:09

Por supuesto que compraré en Amazon.
Lo que no haré será comprar en ninguna empresa catalanazi sea a través de Amazon o no.

#39 JOSEP EL AVI DE CARDEDEU .., ESUN BOICOT DE VERDAD CALAU ?, 20/11/2020 - 19:50

QUE FALDA y HIPOCRITA ES ADA COLAU ,Acabo de leer de llegir AL NACIONAL .CAT ,Que la Alcaldessa VENDE SUS LIBROS EN AMAZON .Por lo tanto no sera ADA CALAU . No estara asiendo PROPAGANDA DE AMAZON en realidad para que la gent compre sus libros ¿ES BOICOT O NO ES BOICOT ? ADA COLAU ERES UNA JUDAS FALSA MENTIROSA .

#38 Neferu, Barcelona, 20/11/2020 - 18:35

Pues fíjese, Sra. alcaldesa. Solo por pedirlo ud. yo voy hacer todo lo contrario. Qué poca inteligencia la suya, doña.¿ No se da cuenta de que basta que ud. lo pida, para que la gente haga lo contrario? No me extraña que sea tan mala gestora de una ciudad que era de las más bonitas del mundo.