Publicitat
Política · 1 de Desembre de 2022. 14:37h.

Colau destina 40.000 euros per arreglar un local okupa

Valents acusa l'alcaldessa de "finançar les seves festes" amb diner públic

Colau destina 40.000 euros per arreglar un local okupa

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha destinat 40.000 euros per fer obres i arreglar el local okupa Tres Lliris, al carrer Nil Fabra 19-25 del barri de Gràcia, segons consta en documents municipals als quals ha tingut accés Valents.

En aquest sentit, el document “Autoritzacions i disposicions de pagament per al període comprès entre el 26 de setembre i el 22 de novembre del 2022” es tractarà com a punt de l'ordre del dia del Ple del districte de Gràcia, que se celebra aquesta tarda. El conseller de Valents al districte de Gràcia, Jordi Daura demanarà explicacions sobre aquesta partida al govern municipal.

La líder del partit, Eva Parera, recorda Colau que “els barcelonins no paguem impostos per mantenir els okupes i finançar les seves festes. Amb aquesta actitud l'única cosa que aconsegueix el govern municipal és provocar un efecte crida i convertir Barcelona en un paradís okupa”.

“Primer van cedir el local de Nil Fabra a grups okupes, una decisió que li ha costat la imputació al regidor Eloi Badia per presumpta malversació i prevaricació. Després els permeten tota mena de festes que molesten els veïns. I ara, sumem que els paguen les obres. Els recordo que okupar no és un dret, és un delicte”, sentencia.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#5 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 01/12/2022 - 19:59

Ojala le okupasen su casa.

#4 joan, manresa, 01/12/2022 - 16:53

Can Tonet, tencant ya la paradeta per no dir coses molt grosses que no serien publicades..,- Barcelona te un greu problema., esta governada per qui enyora els seus temps viscuts dintre aquesta manada..,enyora els seus saltirons amb capa endemoniada i algarades de carrer amb tant personatge rebotat.,Tot lo que vivim farà saltar la tapa de l'olla

#4.1 Barcelonés , catalanismo es totalitarismo, 02/12/2022 - 11:02

El verdadero problema es que la alcaldesa se dedica a repartir cientos de millones para comprar fidelidades y permanecer en un cargo para el que no está capacitada, y hasta ahora lo ha conseguido

Pero lo cierto es que este melón, con el calado actual, lo abrió Trías y su ventilador de subvenciones y ayudas

#3 Be Negre, Barcelona, 01/12/2022 - 16:53

Obviament tot camuflat amb un "subvencionem ajudes a agrupacions culturals". La realitat és que els hi hem pagat entre tots els barcelonins les reformes als okupes i segurament els hi haurà quedat un remanent per speed, petes i beguda per unes setmanes. Ole! I ens queixem del dinamisme de Madrid

#2 no soy nadie, esplugues de llobregat, 01/12/2022 - 15:53

Es una lástima que estos "pijos" de "valents" sean eso, unos pijos que no "pillaron cacho", porque ahora mismo parece que son los únicos que plantan cara a tanto bolivarismo woke (o como se diga, ustedes ya me entienden)

#2.1 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 02/12/2022 - 08:40

Ada muy bolivariana de aspecto físico (lo que se ve) y de ropa que lleva, sí de afirmativo, lo sé que va como le da la gana, pues eso, se llega arriba y los ideales que se decían tener y compartir, se referían al tabaco.
Y Collboni si piensa que eso le dará votos, el PSC va dado.

#1 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 01/12/2022 - 15:08

¿Pero no ven que los okupas no tienen un euro? Les ha ha montado una cachimba con 25 surtidores y aire acondicionado en todo el local. Allí se forma una bruma que no hay dios que respire.