Publicitat
Política · 25 de Juliol de 2015. 10:28h.

Colau diu que alguns cops se sent “com un 'monigote'"

L’alcaldessa creu que va perdre el temps en l’acte amb el Rei i Mas

Colau diu que alguns cops se sent “com un 'monigote'"

Colau, durant l'acte

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha assegurat aquest divendres durant una trobada amb veïns del Raval que alguns cops se sent “un monigote”.

Colau ha explicat que una de les coses negatives de l’alcaldia és que “alguns cops tinc la sensació de monigote”. En aquest sentit, ha posat d’exemple l’acte amb el rei Felip VI on “hi era perquè tocava, perquè seria un escàndol que no hi fos, però en realitat estic perdent dos hores per fer una mera representació”.

També ha fet balanç del mes i mig de govern municipal, alhora que ha reiterat que el pitjor d'aquests dies ha estat precisament l’acte d’entrega dels diplomes als nous jutges juntament amb Felip VI i Artur Mas.

L’alcaldessa s'ha preguntat si “cal tirar aquestes hores d'anar a actes protocol·laris qual tu no estas fent res i hi ha tanta feina a fer?, la gent t'ha votat per això? Crec que m'han votat per una altra cosa”.

Colau ha "renyat" els mitjans de comunicació pels titulars com el dia que no va anar a la inauguració del tren llançadora de l’aeroport quan es van fer titulars com "Colau planta la Ministra”.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#38 Josep-Maria, Barcelona, 28/07/2015 - 13:27

Mare de Déu, Senyor, ¡què verda està aquesta dona!

Haurem d'esperar que vagi madurant mentre -suposo- fa sortir els colors a molts dels qui la van votar.

Però, és clar, hi ha deficiències que el temps no pot resoldre.

#37 Casper, Bcn, 27/07/2015 - 12:53

"Monigote" (y también "Muñecón") es como llaman en América Central y América del Sur a la oligarquia, los próceres y los padres de la patria... se nota, y mucho, que todos los asesores de la Colau son sudacas.

#33 R, Recasens, Barcelona, 26/07/2015 - 09:09

pasito pa' lante y que otros de fuera nos pasen por delante (familia). Todo esto acabará esquilmando las depauperadas esperanzas de sus votantes de buena fe que a cambio de migajas se puede augurar lo que sucederá. A veces las buenas intenciones ya sabemos quien las carga.

#32 R. Recasens, Barcelona, 26/07/2015 - 09:07

que ahora ya está y no se pronunció nunca o muy pocas veces la palabra emergencia y era urgencia. Ah, pos será eso. En relación a la representación, Úd. y muchos la llevan haciendo desde el minuto cero. Ladran salimos del paro y ya no viviemos de subvenciones (si, si sigue cabvalagamos). Además un

#31 R. Recasens, Barcelona, 26/07/2015 - 09:05

en que realiza algun acto institucional, vecional. Es decir, si hasta las 21 horas ateinde a vecinos, empresas, etc... pues lo mismo a partir de esa hora es cuando debe hacer sus mitiones. Eso es lo que se deprende de sus palabras. Que riña menos además que tiña menos la realidad que la envuelve. Ah