Política · 6 de Setembre de 2021. 09:43h.

Colau diu que el referèndum són "tonteries"

"No hi ha cap condició per plantejar-lo a curt termini"

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, veu el referèndum com "tonteries". "La gent no està per tonteries", ha declarat Colau a Els Matins de TV3 al ser preguntada per la possible celebració d'una votació.

Colau ha considerat, amb vistes a la taula de diàleg, que "no hi ha cap condició per plantejar un referèndum a curt termini". A més, l'alcaldessa s'ha mostrat crítica amb els dirigents independentistes, afirmant que havien fet promeses que s'han "incomplert sistemàticament" aquests darrers anys.

"A la taula hi ha moltes coses a plantejar, s'ha de seguir amb el tema de la desjudilització, els indults són molt importants, també està el tema de la reforma del delicte de sedició, que seguim proposant. S'ha de parlar d'autogovern, de blindar la llengua i la cultura catalana, el tema del finançament...", ha indicat.

L'alcaldessa ha manifestat que "el tema polític també s'haurà d'abordar", a més de defensar que "algun dia es pugui votar". "Però pas a pas. Les preses, prometre que l'any que ve serem independents, que hi haurà un referèndum... tot això ha fet mal a la política", ha afirmat.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#17 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 08/09/2021 - 04:51

Colau cada vegada es mes independentista, fins el punt de dir que es una XIMPLERIA !! .... Puigdement queda a nivell BOTIFLER !! ... i Tv3% els homes del SAC els top manta de la informació

#16 A.Bcn, Barcelona, 06/09/2021 - 21:02

Esta dirá lo que le convenga en cada momento y cambiará de opinión de un dia para otro si cree que le ha de ser útil.

#15 M Pilar, Barcelona, 06/09/2021 - 19:43

Hay un corte en el que dice aproximadamente: "Hem de deixar ja lo del referendum, la gent no està per aquestes ximpleries". Me gusta más que el que ha publicado.

#14 Capit@n España, Purgandus populus!!, 06/09/2021 - 17:33

además de defender que "algún día se pueda votar". "Pero paso a paso. Las prisas, prometer que el próximo año seremos independientes, que habrá un referéndum... todo esto ha hecho daño a la política"........Pero tu votaste en los dos butifarrendums así que ahora no te hagas la loca.

#13 Nombre de César Tengo, El Prat de Llobregat, 06/09/2021 - 16:11

general.
Cuan iluso fui perteneciendo a la agrupación local de El Prat.
Sintéticamente: son dos cosas antagónicas predicar y dar trigo.
Eso hace un mal enorme, desafección "a dojo", además de la falta de preparación, cultura, promesas huecas y candidatos vividores de la política.
Además de la PAH ¿Dónde está el C.V. de Ada?