Publicitat
Política · 17 d'Agost de 2015. 20:21h.

Colau diu que els 'top manta' és un fenomen “de cada estiu”

Demana als partits de l’oposició que no facin declaracions “irresponsables sobre situaciones sensibles”

Colau diu que els 'top manta' és un fenomen “de cada estiu”

Una imatge de Colau durant la visita a les Festes de Gràcia

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, no ha donat explicacions sobre els incidents protagonitzats per un grup de manters contra una patrulla de la Guàrdia Urbana i s’ha escudat amb el comissionat de Seguretat.

Durant una visita a les Festes de Gràcia, Colau ha manifestat als periodistes sobre el protocol de seguretat en aquests casos que  "ja els hi donarà mes detalls el comissionat de Seguretat, jo els puc dir que no ha canviat, que és el mateix de cada any”.

"Aquest fenomen no és excepcional, sinó regular de cada estiu, aquests fets ja s'han produït altres anys, el comissionat de Seguretat ja s'ha reunit amb els caps de la Urbana, fins i tot hem mantingut i ampliat els dispositius que hi havia fins ara", ha assegurat.

Colau també ha apuntat que "demanaria als partits de l’oposició que no facin declaracions irresponsables, sobre situacions sensibles, que afecten fenòmens vulnerables, que no haurien de ser objecte de declaracions partidistes i oportunistes", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 farteta, farteta de tanta comedia de tots!!!, Barcelona, 18/08/2015 - 18:39

Bueno si esta tan tranquila...que no se queje...cuando todos los ciudadanos hagamos en las calles un mercadillo de 2a. Mano...las tiendas se quejen...todos lo estamos pasando como podemos para vivir!!!

#9 aútonomo legal, Terrassa, 18/08/2015 - 11:35

Eso es .............................MENTIRA !!!!
Es un fenomeno que se dá en todo el año
¿HO ES QUE ACASO LOS MORENITOS DEL TOP MANTA IVERNAN Y NO COMEN EL RESTO DEL AÑO?

#7 adrià, Bordils, 18/08/2015 - 10:30

SOLUCIONS: -Policía Nacional per els top manta.
-Cap més vot per la Colau.

#6 Jep dels Estanys, Manresa, 18/08/2015 - 08:35

i si realment fossin un fenomen de cada estiu, i què? s'ha de permetre? s'ha de deixar que puguin fer tranquil·lament? que es creguin que tenen barra lliure? s'hauria de proposar, seriosament, insubmissió fiscal a l'Ajuntament de Barcelona per considerar injustes les taxes, impostos i demés pagos.

#5 pep, Vic, 18/08/2015 - 08:23

I els robatoris a turistes també i com no els desnonament i embargaments es un fenomen de sempre si deixes de pagar un deute.