Publicitat
Política · 10 de Maig de 2015. 14:48h.

Colau diu que equiparar Trias amb la màfia és "crítica polítca"

"Cap partit s'ha de sorprendre perquè els col·lectius aprofitin la campanya per expressa les seves reivindicacions"

Colau diu que equiparar Trias amb la màfia és "crítica polítca"

Ada Colau

La alcaldable de coalició Barcelona en Comú, Ada Colau, ha replicat el candidat de CiU, Xavier Trias, que l’ha acusat d’”insultar” i “generar odi” després que ahir equiparés l’actual alcalde de la ciutat amb “la màfia”.

Colau, en declaracions als periodistes, ha manifestat "hem fet crítiques a les polítiques de corrupció, privatització, cosa legítima”. En aquest sentit, ha afegit que “si Trias s'ha sentit atacat, ho lamento”, però ha defensat que “tenim dret a fer crítiques polítiques, que ara mateix estan posant en perill els drets fonamentals dels ciutadans”.

L’alcaldable ha indicat que “cap partit polític s'ha de sorprendre perquè els col·lectius aprofitin la campanya per expressa les seves demandes i reivindicacions, en cap cas s'ha de confondre la protesta pacifica amb actes de violència”. ”Barcelona en Comú és una proposta de ciutat justa, democràtica i d'igualtat d'oportunitats per tots els veïns de tots els barris”, ha afegit.

Finalment, ha condemnat l'agressió que va patir el candidat de CiU, Santiago Borrull, i ha dit que "condemnem tota agressió física, li desitgem una recuperació ràpida, condemnem la violència”.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#18 EL CATALÀ EMPRENYAT, BARCELONA, 11/05/2015 - 22:07

ADA COLAU Te imformuC.I.U.Te un Diputat que se amaga al Parlament Català el EX-Alcalde de LLORET DE MAR de C.I.U. El el 3 de Juny del 2015 te que anar a Judicvi Per Corrupta CAS CLOTILDE Aqui si ja MAFIA RUSA El es molt amic de ella va malgasta diners publics a C.I.U.EL Persegueix la Corrupció

#17 Pepe, Barcelona, 11/05/2015 - 12:30

A mí Trías no me gusta, pero al lado de esta especie de esperpento antediluviano lo votaría a él.

#16 joan, bdn, 11/05/2015 - 12:00

Si la nova política es basa en dir gentussa al contrincant, o a dir coses pel broc gros, anem bastant malament

#15 josep, prats de lluçanes, 11/05/2015 - 11:16

Calificar Trias de mafia,cuan a demostrat que va ser perseguit per la mafia del PP,ella la Sra. Colau vol dir que tambe vol un troset del pastis mafios.

#14 Jep, Gava, 11/05/2015 - 09:17

No es una frase digne d'una futura alcsldessa de barcelona. No tot s'hi val. Smb frases aixi es desqualifica ella mateixa!

#14.1 el brau per les banyes, Barcelona, 11/05/2015 - 09:47

Se'ls hi pot dir "màfia" o "terroristes"del model social i democràtic de l'estat. Pots triar. A fora ho saben.