Publicitat
Política · 5 de Desembre de 2022. 13:42h.

Colau diu que la critiquen per ser bisexual

"Per què carai no puc parlar de les meves nòvies?”

Colau diu que la critiquen per ser bisexual

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en una entrevista a Catalunya Ràdio, ha assegurat que s’ha sentit “qüestionada” des del primer moment pel sol fet de ser dona i per la seva bisexualitat.

“No m’he d’amagar. Havia viscut això amb molta naturalitat amb el meu entorn, però després d’explicar-ho vaig veure com d’important era fer-ho: moltes dones m’han aturat pel carrer i m’han donat les gràcies per dir-ho. Que una referent política ho expliqui amb naturalitat els dona força. L’heterosexualitat es dona per suposada i es comenta constantment. Per què carai no puc parlar jo de les meves nòvies?”, ha preguntat.

“Des del primer moment et sents qüestionada, a vegades de forma explícita, per comentaris grollers sobretot de polítics de dreta, com que hauria de ser hostessa o venedora de peix, i d’altres de forma implícita, en gestos entre línies. El masclisme el tinc més normalitzat. A l’alcaldia, he notat més la qüestió de classe”, ha dit.

També ha constatat que el sector econòmic “encara està més masculinitzat que la política” i ha denunciatie “la incomoditat de senyors de la Fira, el Consorci de la Zona Franca o el Port”. “No estan acostumats a veure que a l’alcaldia no hi hagués algú que no coneguessin, de qui no tinguessin el telèfon i li poguessin trucar a totes hores”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

47 Comentaris

Publicitat
#46 Pere, Blanes, 11/12/2022 - 20:11

La gent que viu a Barcelona s'han guanyat a pols tenir d'alcaldessa a la Colau, així que a gaudir-la molt. A bon entenedor... .

#45 pepa soler, Barcelona, 09/12/2022 - 08:11

Esta tipa se piensa que su vida sexual (si es que tiene alguna) le interesa a la gente. Pues no, señora sin estudios, no nos interesa su vida personal. Pero qué se puede esperar de una sectaria, inútil, vividora, hipócrita que dijo que NUNCA entraría en política.

#44 Referente, Barcelona, 07/12/2022 - 21:04

Lo mejor de todo es que se autocalifica con “referente” no le cabe el ego a doña Narcisa. Es simple su vida sexual nos importa un bledo, valoramos el hundimiento de Barcelona. Su legado, vivienda más cara que nunca, empresas a la fuga y atascos permanente. Como de eso no interesa hablar, pues usted desvía la atención aireando su sexualidad.

#43 no puede ser, quesemejanteconcariñosubnormal, 06/12/2022 - 21:48

pueda representar a alguien, a no ser que tenga vínculos con la masonería, por eso es alcaldesa, como es posible? Esta tipa es nuestra representante? La mejor que hay en BCN y comarcas? Imposible, imperdonable, la culpa es nuestra, tenemos lo que merecemos

#42 Salvador Marcer., Barcelona., 06/12/2022 - 21:09

Quin fastic que fot aquesta, dona?
Estarem molt de temps lamentant aquests anys al front del ajuntament de aquesta individua.
S' ahuria d'exigir un minim nivell per accedir a segons quins carrecs.
'