Publicitat
Política · 31 de Gener de 2023. 09:36h.

Colau diu que la independència és "irreal"

"Ara tinc molt clar que votaria que no"

Colau diu que la independència és "irreal"

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en una entrevista a RTVE, ha dit que "ara tinc molt clar que votaria 'no' a la independència". "Em sembla irreal. Vull menys fronteres, no hi hauria reconeixement internacional, no és viable", ha afegit.

Colau veu "absolutament legítim" plantejar un referèndum pactat a Catalunya però remarca que "el camí de la via unilateral ha quedat desterrat, ha fet molt mal. Ha fracassat segur".

També considera que "no s'ha resolt el conflicte polític" català, però defensa que la desjudicialització i els indults han ajudat a "abaixar la tensió"

L'alcaldessa, d'altra banda, ha criticat que Jaume Collboni deixi l'executiu i se'n vagi a "passejar" per fer campanya. "Em deixa perplexa", ha admès, a mesma de recordar que "el tema de la seguretat ha estat la seva responsabilitat".

També ha reconegut que "la confiança en Collboni "no està en el millor moment", però diu que "has de fer política amb qui pots, no amb qui vols". Veu com una "falta de respecte" que Collboni l'hi digués que "ja no hi ha res a fer" en les seves àrees.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#24 LoisA, Tabarnia , 04/02/2023 - 11:04

Claro que dirías que no. 2 legislatura como alcaldesa, vasos comunicantes con Madrid (Assens, Subirats) con acuerdos recíprocos. Y nada Colau aspira a una tercera legislatura para seguir transformando Barcelona hasta hacerla irreconocible.

#23 et, sabadell, 01/02/2023 - 09:33

articulo de quim monzo... sobre colau en la vanguardia.... yo , yo, yo , yo

#22 Soloesmiopinion, Tabarnia, 01/02/2023 - 08:40

Como decía Groucho: "estos son mis principios, pero si no le gustan, tengo otros"

#21 Iñigo , Palma, 01/02/2023 - 07:06

Ahora tiene claro que votaría que no, se puede ser mas desvergonzada!!!! Es todo puro relativismo moral no hay ni un sólo valor que se defienda ni proteja. Y a esto votan los Barceloneses , pues aunque moleste, disfruten lo votado.

#20 Andrea, Barcelona, 31/01/2023 - 21:18

Es una poca vergonya!!!