Publicitat
Política · 16 de Setembre de 2017. 11:56h.

Colau diu que "sempre és temps pel diàleg"

L'alcaldessa de Barcelona denuncia que "l'Estat persegueix i intimida" els alcaldes

Colau diu que "sempre és temps pel diàleg"

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha qualificat de "vergonya" l'actitud del Govern espanyol per la seva postura davant el referèndum de l'1 d'octubre i ha denunciat que "l'Estat persegueix i intimida" els alcaldes i alcaldesses" de Catalunya.

Tanmateix, ha refermat que "sempre és temps pel diàleg, sempre és temps per trobar una solució política". Durant la recepció dels més de 700 alcaldes a l'Ajuntament de Barcelona, s'han sentit crits de "votarem, votarem", i d'"independència".

"Aquest ajuntament -ha dit- sempre és casa vostra i avui més que mai. Som aquí en una imatge inaudita que fa unes setmanes no podríem imaginar. Ens trobem en una situació inaudita en democràcia, estem aquí per denunciar aquesta situació, desgraciadament".

L'alcaldessa de Badalona, María Dolores Sabater, ha reconegut que "no és el referèndum que ens mereixíem, però és l'únic possible. "És en aquest moment quan els alcaldes es posiciona al costat de la democràcia i la legitimitat", ha afegit.

Finalment, l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, per la seva banda, ha exposat que "veient-vos a tots aquí tinc més clar que votarem, i tant que votarem".  Els parlaments s'han acabat amb crits d ' "independència" i "no tinc por".

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#41 Arantxa Tamarit, Ibiza, 21/09/2017 - 08:10

Por cierto Ibiza siempre sera de España!!!; y nunca Catalana!!!!!

#40 Arantxa Tamarit, Ibiza, 21/09/2017 - 08:09

Señora Colau, después de verla , escucharla y soportarla durante semanas le diré que es usted una vergüenza de política y junto a sus compañeros parecen la mafia !!!; me nacen unas ganas terribles de perderla de vista, ojalá salgáis del gobierno junto a tus compañeros y nos dejáis tranquilos a todos los que somos felices de vivir y ser de Esp

#39 Galba, Palafrugell, 17/09/2017 - 13:25

Jo crec que la raò per la qual costa tant entendre a Colau es que ni ella mateixa s'enten.

#38 FERRANOT, BARCELONA, 17/09/2017 - 12:16

Bé, no em sobta gens; ella està acostumada als escratxes, a ocupar seus de banc i a mil malifetes més. Però, ves per on: alcaldessa de Barcelona: gaudiu del votat....

#37 Josep, Barcelona, 17/09/2017 - 11:28

principio de incompetencia de Peter: las personas son promocionadas a puestos de mayor responsabilidad, a tal punto que llegan a un puesto en el que no pueden formular ni siquiera los objetivos de un trabajo, y alcanzan su máximo nivel de incompetencia (lamentablemente, para los barceloneses, Colau lo ha sobrepasado con creces)