Publicitat
Política · 26 de Febrer de 2020. 22:02h.

Colau dóna mal exemple

Diu que deosbeirà al TSJC en el tema d'okupacions

Colau dóna mal exemple

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha enviat aquest dimecres una carta al TSJC en què defensa l'actuació dels equips municipals per evitar desnonaments malgrat l'advertència del TSJC, que la va instar a "abstenir-se d'actuacions que impedeixin l'execució de les resolucions judicials".

Colau remarca en la missiva que mentre "la situació d'emergència d'habitatge continuï afectant persones en greu situació de vulnerabilitat, com a alcaldessa continuaré defensant la necessitat i l'encomiable tasca que fan els equips municipals". L'alcaldessa assenyala en la resposta que des del consistori "seguirem utilitzant totes les eines per fer front a l'emergència habitacional".  Colau defensa que la tasca dels Serveis Socials i d'Habitatge, "ofereix una atenció integral a les unitats familiars amb dificultats per fer front al cost del seu habitatge".

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va donar un toc d'alerta a l'alcaldessa pels desnonaments el passat mes de novembre. El TSJC va recordar que l'Ajuntament de Barcelona "ha de donar instruccions precises als serveis socials municipals i en especial al SIPHO -el Servei d'Intervenció en la Pèrdua d'Habitatge i Ocupació- d'abstenir-se d'actuacions que impedeixin l'execució de les resolucions judicials".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Cris, Barcelona , 28/02/2020 - 21:38

Está mujer y su partido, son una ruina para Barcelona. No se puede hacer peor las cosas.

#16 Sergi Sergio, Barcelona, 27/02/2020 - 17:06

Entonces los ciudadanos de Barcelona desobedeceremos el pago de toda tu sangria de impuestos, a esta lo que le convendria es una buena okupacion de su vivienda y entonces ya veriamos lo que diria la señora activista.

#15 Veciana, Barcelona, 27/02/2020 - 15:07

Pues yo desobedeceré en el pago del IBI. Ya está bien de hacer el primo.

#14 ????, Chez Sixty, 27/02/2020 - 13:55

I quin exemple pot donar aquesta dona?, cadascú és el que és i prou.

#13 et, sabadell, 27/02/2020 - 11:38

soc una dona extraordinaria ... faig el que vull!!!
vaig ser ocupa..... i tambe casi m´ocupen.....!!
m´ha passat de tot , he estat a tot arreu...., conec a tothom ..., soc la protaaaaa !!!!