Publicitat
Política · 11 de Febrer de 2019. 12:56h.

Colau elogia les armilles grogues el mateix dia que intenten assaltar l'Assemblea Nacional

L'alcaldessa recorda que sorgeixen "de la vulneració dels seus drets"

Colau elogia les armilles grogues el mateix dia que intenten assaltar l'Assemblea Nacional

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en declaracions a La Sexta, ha aprofitat la polèmica dels taxistes per reivindicar els armilles grogues el mateix dia que es van produir disturbis, després que aquests intentessin assaltar l'Assemblea Nacional.

Colau, malgrat demanar respecte per la mobilitat dels barcelonins, ha reivindicat el dret dels taxistes a fer vaga. En aquest sentit, ha considerat que "quan hi ha un conflicte es produeixen protestes, passa a totes les ciutats, i poden haver-hi situacions de molèsties, quan hi ha vagues".

"Però en democràcia, els drets que tenim tots nosaltres, els hem conquerit perquè altre gent els ha lluitat", ha afegit. "Hem de resoldre la qüestió, perquè si no pot passar el que a França, les armilles grogues. Milers i milers de persones que consideren que no tenen futur i porten mesos amb incidents violents", ha afegit.

"D'on venen els armilles grogues? de la vulneració de drets i de molts conflictes no resolts que han enviat un missatge a la població que quedava exclosa. De gent que sentia que no importava a l'Estat. Això és el que ens ha de preocupar", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#68 Julio Loras Zaera, Tortosa, 13/02/2019 - 17:41

Potser que la Colau tinga la mateixa visió estratègica que tenien els comunistes alemays els anys vint del segle passat, la qüestió era anar contra el sistema, encara que fos amb els nazis. El moviment dels armilles grogues està per definir, però en ell hi ha molts elements lepenistes.

#67 XMB, Barcelona, 11/02/2019 - 16:09

Yo he leído que los chalecos amrillos son más bien la clase media harta de pagar impuestos y que no les hagan caso.
Eso de pagar y que no te tengan en cuenta me suena parecidoa lo que vendrían a ser los no independentistas para la Generalitat o ayuntamiento de Barcelona, es decir, nada que ver la realidad con lo que dice la Colau, en su línea.

#66 Sid, Bcn, 11/02/2019 - 15:59

Els de les armilles son bstant de dretes. No se si es q colau vol canviar d bando, si no te ni idea o si per di ha compres pq puja la extrema dreta

#65 Chris, Lleida, 11/02/2019 - 15:42

Por cierto, ser vago no es un derecho a defender, sino una intransigencia

#64 Chris, Lleida, 11/02/2019 - 15:40

Siendo del partido que es, no me extraña que le encante la vía bolchevique.