Publicitat
Política · 22 de Maig de 2015. 09:00h.

Colau: "els immigrants són veïns que han de tenir els mateixos drets"

Alberto Fernández demana "deixar enrere el discurs políticament correcte" sobre la immigració

Colau: "els immigrants són veïns que han de tenir els mateixos drets"

Ada Colau i Alberto Fernández, en un moment del debat

El candidat del PPC a l’alcaldia de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha encetat el tema de la immigració en el debat de TV3 i ha manifestat que “hem de deixar enrere aquest discurs políticament correcte segons el qual quan parles només has de parlar de drets. També hem de parlar d’obligacions”.

“Hem d’exigir als immigrants -ha afegit- que compleixin la llei, que entrin per la port ai no pas per la finestra, i hem d’exigir que s’integrin i respectin la nostra societat”.

"La història d'integració a Barcelona és una història d'èxit", ha dit el candidat del PSC, Jaume Collboni, que ha demanat que es mantingui el consens que busca "respectar la diferència".

La candidata de Barcelona en Comú, Ada Colau, ha acusat el PP de "criminalitzar" la immigració i ha assegurat que els immigrants han contribuït "a construir la ciutat”.

“Tracta els immigrants com si no fossin persones, com si fossin ciutadans de segona o de tercera” i ha afegit que “els immigrants són veïns que han de tenir els mateixos drets i les mateixes obligacions que qualsevol altre ciutadà.”

L’alcaldable d’ERC, Alfred Bosch, en la mateixa línia que la resta de candidats d'esquerres ha demanat "respecte" als immigrants i ha dit que ja n'hi ha "prou" d'aquest discurs. “Prou d’aquest discurs de la intolerància!”, li ha demanat al candidat popular.

Finalment, l’alcalde de Barcelona i candidat de CiU, Xavier Trias, ha apel·lat al pacte per la immigració i ha demanat que no es facin "saltar espurnes" amb aquest tema. Tot i això, s'ha mostrat a favor "d'expulsar" alguns immigrants que estan en situació irregular.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 jaum, manresa, 23/05/2015 - 10:43

Per molts immigrants jo nosaltres no som veíns. Colau veus el que volen que vegis i vols veure.

#13 spanish, Madrid, 22/05/2015 - 11:27

els inmigrants regulars is mateixos drets i obligacions els irregulars al seu pais

#13.1 Pepet, Sabadell, 22/05/2015 - 13:07

Sobretot les mateixes obligacions!!!!

#12 joan, bcn, 22/05/2015 - 10:43

El discurs del Trias es el mateix de l`Alberto (es el que volem ) en cap cas criminalitzar personas , es que cumpleixin les obligacions como tots

#11 joan, bcn, 22/05/2015 - 10:40

quant s`acaba es liquida drets per el temps cotizats ( i 6 mesos mes ) si no bon vent i barca nova.
ajudo als mes fills - si puc familia- despres amics i si sobra...
hem ajudat a una persona de 98 anys que despres de la seva vida treballan per tenir 4000€ no era pobre, becas etc nouvinguts

#10 JOAN, bcn, 22/05/2015 - 10:35

Colau MANIPULADORA - no es va cuestionar la persona si no les seves obligacions abans de reclamar drets Es es discurs del "BONISSIM PROGRE treballant 4o anys tinc una pensiò de 1200€ ells directament sols drets ESCOLA-VIVENDA-ETC.
A una empresa es contracta quan ia feina, .....