Política · 12 de Gener de 2018. 13:14h.

Colau equipara l'independentisme a Trump i el Brexit

L'alcaldessa demana "menys lluites identitàries embolicades en banderes"

Colau equipara l'independentisme a Trump i el Brexit

Ada Colau, en una foto d'arxiu

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha equiparat l'independentisme amb el president del EUA, Donald Trump, i el brexit en un post publicat al seu compte de Facebook on defensa que "la pertinença a un barri pot ser un gran antídot a la polarització que viu avui Catalunya".

"Fer comunitat -diu- és el contrari a barallar-se per la identitat" perquè, segons ella "la identificació comença amb la gent que tens més a prop, amb els teus veïns i veïnes, siguin qui siguin, vinguin d'on vinguin".

Colau demana "menys lluites identitàries embolicades en banderes i més 'fer comunitat' és el meu objectiu i el meu gran reivindicació en aquests temps de crisi i confrontació, no només a Catalunya, no només entre Catalunya i Espanya, sinó a tot el món".

La líder dels 'comuns' també manifesta que la reivindicació que fa  "és el contrari a Trump, el contrari al Brexit i el contrari a aquesta tendència egoista que guanya terreny al món" i critica "la tendència de 'primer jo, primer els meus, els altres són una amenaça'". "L'antídot ha de ser necessàriament la tendència contrària, cridem "primer la comunitat, que ningú es quedi enrere", conclou.

46 Comentaris

Publicitat
#51 Galba, Barcelona, 14/01/2018 - 12:42

Esta mujer ejemplo vivo del principio de Peters esta cavando su propia tumba. Aer dijo una cosa, ho otra, manana una de nueva, pasado se vera.

Su incultura verborreica son de lo peor que se ha visto en Barcelona.

#50 Rogeli, Tornabous, 13/01/2018 - 01:51

Te gracia que la seguidora de Chaves, Maduro y el coletas Pablo Iglesias compari lo que no es comparable. Tot si val per la patrona dels manteros i okupes.

#49 Pepon , Bcn, 12/01/2018 - 23:09

Cuanto ha tardado!!! Demasiado tarde. Los prucesistas estaban muertos y los colaus les dieron aire!!!

#48 Carlos Gomez, murenu de la serra, 12/01/2018 - 22:08

"Colau equipara el independentismo a Trump y el Brexit. La alcaldesa pide menos luchas identitarias envueltas en banderas"

Ara quan han vist que la seva aposta ha resultat un fiasco?
Com couen els resultats electorals oi ? I els pronostics tan aqui com a la resta d´Espanya son com el futbol del Deulofeu.

Els votaran els equidistants.

#47 Jordi Trencavel, Molet, 12/01/2018 - 21:45

Ni els USA ,ni Anglaterra, s'han ensorrat