Publicitat
Política · 20 de Maig de 2022. 14:04h.

Colau es cura en salut

L’alcaldessa s’aferra a una “excepcionalitat” del codi ètic dels comuns per tornar-se a presentar

Colau es cura en salut

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va anunciar ahir la seva intenció de tornar-se a presentar per un tercer mandat, fet que va provocar les crítiques dels partits d l’oposició.

A Colau li van recordar que s’havia compromès a estar només dos mandats al capdavant de l’Ajuntament de Barcelona. De fet, així ho indicaven els estatuts dels Comuns.

Tot i això, l’alcaldessa s’ha aferrat a una “excepcionalitat” del codi ètic del partit. Aquest, en el punt 3.5 insta a “limitar el mandat a dues legislatures consecutives, excepcionalment prorrogable a un mandat més sempre que es doni un procés de discussió i validació ciutadana”.

El passat 15 de maig, les bases de BComú van aprovar demanar a Colau que es presenti a les primàries per optar al seu tercer mandat, amb un total de 221 vots a favor, cap en contra i un en blanc.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 Vicente, Barcelona, 21/05/2022 - 06:55

El.problema no es que se vuelva a presentar. El problema es que hay muchos borregos que la volveran a votar.

#7 joan, manresa, 20/05/2022 - 17:39

" Can Mingo "...,17:30 h.---No sap res la alcaldessa....una " Excepcionalitat "del SEU codi ètic...,faltaria mes....,com estem en un període de discussions no podem deixar el timó....,jeejejej...,¡¡¡Queda tent per fer ...!!,i tant per destruir...,i tant poc per acabar d'instal·lar-me en el oasis...,pobre Barna ..,las ratas pujaran.... a Col

#5 Jos, VNG (Ghost Republic), 20/05/2022 - 15:27

Ja ens ha quedat prou clar que les normes ètiques del Comuns (Podemos inclosos) són per la resta. Ells sempre troben la exepció.
Que li diguin a l'Iglesias.

#4 Arnat, Barcelona, 20/05/2022 - 15:24

Aquesta era una activista de carrer, insolvent en tots els àmbits que un cop ha tastat les prebendes que es reparteixen dins "la casta" no vol abandonar per tornar a trepitjar l'asfalt i deixar la moqueta. Aquesta es una alumne de tots aquells crapules de Venezuela i Nicaragua que amb demagogia populista tenen deliris de perpetuar-se a la cadira

#3 Froilan Colau, Barcelona, 20/05/2022 - 14:53

Donde dije digo, digo diego. En aquesta alcaldessa se li nota que fa molta bicicleta, dieta macribiòtica, vegana i vida sana, se li ha quedat un físic estlitzat estupendo de tant anar tot el dia amb el cul al cotxe oficial 47.000 €