Publicitat

"La meva família té el mateix dret que les altres"

L'alcaldessa Ada Colau ha defensat l'escapada familiar que va fer per Reis a la Garrotxa i, en una entrevista a Els matins de TV3 ha insistit que ha complert amb les mesures perquè no ha tingut interacció social, ja que va marxar amb la seva família. "La meva família té el mateix dret que les altres".

Preguntada per si "la màxima autoritat s'hauria d'haver quedat", Colau ha acusat Junts per Catalunya de dir coses "que no eren certes" i ha afegit que "representants amb càrrec públic van començar a difondre una informació falsa". "Això ho ha fet JxCat i Ciutadans", ha destacat.

La líder dels Comuns ha explicat que "jo vaig anar a una casa rural uns dies, quan es podia fer, i només amb el meu marit i els dos meus fills i que van tenir zero interacció social" i ha subratllat que "he complert amb la normativa en tot moment". "No sé si JxCat m'està dient que el seu Govern no fa bé la seva feina i jo he d'anar més enllà del que em diu el seu Govern", ha etzibat.

Ada Colau ha retret a JxCat "generar soroll i desconfiança en les institucions" i ha apuntat que "jo m'he dirigit personalment a Elsa Artadi i no m'ha contestat els missatges". "Hi ha un ús partidista que, sincerament, em sembla lleig perquè afecta la meva vida privada", ha manifestat.

Finalment, l'alcaldessa ha denunciat que "a mi se'm fiscalitza a uns nivells que no es fiscalitza a altres càrrecs públics". "Ciutadans i Junts alimenten informacions falses, difonen coses que saben que són mentida, per generar aquesta desconfiança i aquest ambient d'odi a les xarxes. Això és l'últim que necessita la política", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Et, Sabadell, 19/01/2021 - 17:57

La teva familia ... Si
Tu tens que ser consequent i exemplar....!!!
Ocupant el carrec que ocupes... En la pitjor pandemia en decades!!!!
Ningu t ha obligat a ser alcaldessa!!
Despres de predicar tant com fas sobre el be i el mal del mon dels demes....

#14 joan, manresa, 19/01/2021 - 17:20

La colla de " Coll-Min" obrint la seva paradeta des de Moro-L'andina..---No..,no..,no..,Sra. Ada...,"els altres no son alcaldes ni alcaldesses..",si vol tenir els mateixos drets que la gent normal, tornis a posar una capa i fasi saltirons en protesta de lo que vulgui i dexi la vara del poder i responsabilitats per el que u vulgui. Clar..,,no?

#13 Sense justificació, Barcelona, 19/01/2021 - 16:40

No té justificació, i ha estat de sort que no ha nevat a Barcelona, les haguéssim passat molt put.., els barcelonins ja tenim prou càstig amb els governs BCN i CAT que diariament, cada vespre, ens tallen l'artèria Meridiana compinxats amb quatre llaços grocs i perroflautes

#12 Marcial, Santa Coloma, 19/01/2021 - 14:22

Cuando pasa por caja es la alcaldesa ada colau. Cuando se va de finde es la ciudadana inmaculada colau, la transgre. Qué difícil para una activista es ser las 24h una alcaldesa a la que se le pide ejemplaridad. Seguramente solo interactuó en la casa rural con les gallines, les conejus, la tortuga, y con ningún gallu, pero ....

#11 pepe, andorra, 19/01/2021 - 13:42

y a quien le importa lo q diga el tapadillo del PSC y de los separatas en Barcelona? Esta haciendo todo lo q no querian hacer los pijoprogres del psc por el coste electoral, ahora ya lo tienen hecho, el marron se lo come colau y los sociatas se llevaran de nuevo los votos q le de Indra. Y la mujer del cesar ademas de ser ha de parecer....