Publicitat
Política · 27 de Maig de 2015. 14:24h.

Colau es desdiu de les acusacions a Trias

La futura alcaldessa de Barcelona afirma ara que "no hi ha cap il·legalitat" a l’Ajuntament

Colau es desdiu de les acusacions a Trias

Colau, sortint de l'Ajuntament

La futura alcaldesa de Barcelona, Ada Colau, ha afirmat que “no hi ha cap il·legalitat“ en les pròrrogues "milionàries" amb empreses i multinacionals poc abans de les eleccions com la publicitat per al torneig Comte de Godó per als propers 4 anys, però les qüestionat "èticament i políticament".

Colau ha fet aquestes manifestacions després que dilluns passat acusés l’alcalde en funcions de Barcelona, Xavier Trias, de convocar “reunions extraordinàries per tancar contractes i concessions a anys vista” perquè “s’està comprometent els pressupost dels propers anys”.

La líder de Barcelona en Comú ha celebrat que després d'haver denunciat la firma de contractes que poden comprometre el pressupost de la ciutat els propers anys aquest dimarts no es va signar un contracte de pròrroga amb Telefonica que no era urgent.

Ada Colau, en aquest sentit, ha recordat el conflicte laboral que té l'empresa i ha dit que "estarem encantats de prorrogar contractes però volem negociar unes condicions mínimes".  La futura alcaldessa ha dit que "aquesta bona acció -la no signatura- ens permetrà poder negociar amb Telefonica la millora de servei i establir garanties de serveis laborals".

Finalment, la guanyadora de les eleccions municipals ha explicat que vol posar en marxa ja la taula de traspàs que van acordar amb Trias i li ha demanat una reunió aquest dijous al matí per començar a concretar les primeres qüestions.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#7 joan gomez escofet, Barcelona, 28/05/2015 - 09:51

Bocamolla!!

#6 Xavi, BCN, 27/05/2015 - 23:42

M'encantarà veure com negocia amb Telefònica.

#5 No, Colau, no, bcn, 27/05/2015 - 23:14

Aquesta dona té un tarannà agressiu i es creu que pot insultar a qui li doni la gana. Ara dic que ets corrupte...ara, em desdic. No vull una persona així a l´Ajuntament de la meva ciutat! Fa vergonya.

#4 lluis, bcn, 27/05/2015 - 18:41

1.1 ets un fdp. Això van ser acusacions del inmundo que s'han demostrat falses.
Colau només és una populista aprofitada.
Ara vol treure la subvenció a la F1 quan te un retorn a la ciutat de 180M€ dient que amb això pagarà beques menjador sense aportar dades econòmiques de la F1.
Pobra BCN

#4.1 Immorals, bcn, 27/05/2015 - 23:16

Totalment d´acord. Fa fàstic veure com hi ha persones que calumnien tranquil.lament. Si els ho fessin a ells, què els semblaria?

#4.2 Ja veurem, bcn, 27/05/2015 - 23:18

Encara no és alcaldessa, Lluís. Jo crec que la gent s´ha començat a espantar de la possibilitat, només de sentir-li les primeres declaracions. Així que, potser no arribarà a ser-ho. Només té 1 regidor més que enTrias.

#3 La Parrala, Moguer, 27/05/2015 - 16:44

En un principi aquesta anava de rumbera, ara a més a més va de parrala, ara diguem si, ara diguem no. Virgencita, virgencita, que me quede como estoy un cop hagin passat the four years, si és que els hi passem, es clar