Publicitat
Política · 20 d'Abril de 2021. 17:51h.

Colau es gasta 300.000 euros en la "Primavera Republicana"

El PP denuncia que l'alcaldessa de Barcelona "despilfarra" diners públics

Colau es gasta 300.000 euros en la "Primavera Republicana"

El sisè Tinent d'Alcaldia i responsable de Cultura de Colau a l'Ajuntament de Barcelona, Joan Subirats, ha detallat, a petició dep PP, que el cost total de l'organització de la "Primavera Republicana", una sèrie d'actes per conmemorar el el 90a aniversari de la Segona República, ascendeix fins als 289.202 euros -activitats 222.111, infraestructures 32.090 i comunicació 35.000-.

El portaveu de grup popular a l'Ajuntament de Barcelona, Óscar Ramírez, ha denunciat que l'alcaldessa Ada Colau "despilfarra" diners públics i ha manifestat que "és vergonyós i un insult que en plena crisi econòmica i sanitària l'alcaldessa Colau es dediqui a gastar gairebé 300.000 euros de tots els barcelonins a celebrar 'Primaveres Republicanes', per després oblidar els més de 40 anys de democràcia i menysprear la Constitució i el 12-O".

"La gestió de Colau és un fracàs per a Barcelona, només és notícia per manifestacions que demanen la seva dimissió, pels pèssims índexs en inseguretat i incivisme, per destrossar la mobilitat amb l'urbanisme tàctic i pintar els carrers de coloraines o per enfonsar l'economia de la ciutat, per això tapa les seves mancances amb ideologia populista", ha rebblat.

Ramírez, d'altra banda, ha demanat al PSC que "respecti la Constitució i la democràcia i retorni l'escut monàrquic d'Espanya a la Plaça Cinc d'Oros" i, en aquest sentit, ha recordat que la plaça a el Rei Joan Carles I va ser atorgada per l'alcalde socialista Narcís Serra a principis dels 80. "A més d'un se li hauria de caure la cara de vergonya de menysprear els símbols de l'Estat que ens han donat més de 40 anys de democràcia i llibertat".

Finalment, Óscar Ramírez ha reiterat, "és lamentable que una ciutat com Barcelona estigui governada per partits que només pensa en fets de fa 90 anys, la història es respecta, no s'interpreta".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Res de nou, Girona, 21/04/2021 - 17:57

Els de la dreta pispen i els de l'esquerra tambè pero a sobre llencen els diners enm bestieses.posen plaques noves als carrers, munten monuments amb rocs de la ribera i celebran efemèrides a dojo. A part de posar impostos als anomenats "rics" que no son tan rics i han de pagar drets de successions pel piset dels avis morts.

#4 Belen Esteban, princesa de San Blas, 20/04/2021 - 21:42

Si quiere una primavera republicana que arranque unas margaritas, las coloque en el salón, se tumbe en el sofá y ponga un vhs con el ay, carmela!. Y si consigue acabarla, el Azaña, cuatro días de julio. Como cualquier mujer de izquierdas.

#3 Fer, BCN, 20/04/2021 - 20:45

como los lazis, los podemitas tambien viven en su matrix particular, en la que la Republica era una arcadia feliz donde se respetaba a todo el mundo (excepto al clero, catolicos, derechistas, empresarios, etc), y donde no habia ni chekas ni paseos por la Rabassada, y lo dice el nieto de un miembro de la FAI que se ha molestado en saber l historia.

#1 Sergi Sergio, Barcelona, 20/04/2021 - 18:14

Como le gusta a esta tirar el dinero en sus chorradas de turno, el dinero de los demas, esta claro.

#1.1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Cataluñistan, 20/04/2021 - 20:27

tirar no lo tira, lo reparte generosamente entre todos los que se enriquecen con sus gestiones que poco o nada tienen que ver con el bienestar de los barceloneses y sí mucho con el de los paniaguados