Publicitat
Política · 31 de Maig de 2016. 11:08h.

Colau estudia ara comprar el 'Banc Expropiat'

La tinent d’alcalde, Laia Ortiz, diu que "si trobem un preu adeqüat, comprar podria ser una sortida"

Colau estudia ara comprar el 'Banc Expropiat'

Imatge dels manifestants

La tinent d’alcalde de Drets Socials a l’Ajutament de Barcelona, Laia Ortiz, ha explicat que el consistori està estudiant la possibilitat de comprar el local desallotjat a Gràcia dilluns de la setmana passada, conegut popularment com a ‘Banc Expropiat’.

Ortiz ha manifestat en declaracions a BTV+, en un debat amb la resta de portaveus de les grups a l’Ajuntament, que ”ahir hi va haver una reunió amb el propietari del Banc Expropiat” i ha afegit que “si trobem un preu adeqüat, comprar podria ser una sortida”.

També ha dit que si el preu és raonable podem veure la sortida de comprar el local. No descartem res”. Tanmateix, ha indicat que “l’Ajuntament no contribuirà a l'enriquiment d'un privat amb diners públics, però sí a donar continuiïat al projecte”.

Finalment ha explicat que ”hi havia 61 dies per ordenar el desallotjament, i es va decidir fer-ho el dia abans de l'aniversari”. "Hi ha massa indicis d'utilitzar el Banc Expropiat com una forma de desgast polític”, ha lamentat.

Manifestació a l'entrada del Banc Expropiat

Publicitat
Publicitat

67 Comentaris

Publicitat
#56 Jack, Vic , 31/05/2016 - 20:51

El unico precio adecuado es el precio de mercado. Si lo consigue mas barato solo es atribuible a coacciones al propietario.

#55 Pepón, Bcn (España), 31/05/2016 - 17:34

Tenían una oportunidad para demostrar más seriedad que el Trias y CDC y ellos solitos la han mandado a la m...

#54 Resistencia, Del 3% a la estulticia 100%, 31/05/2016 - 16:07

Hasta la reparación de la antena de TV y del aire acondicionado se les pagaba. Cualquier desperfecto o avería . Estaba en el contrato.
Y los niñatos ¿ no sabían nada?

Y las farmacias y personas dependientes siguen sin cobrar.

#53 h22, a, 31/05/2016 - 15:57

Sí, tambien pueden amedrentar al propietario del local para que lo venda casi gratis. Asi en plan mafia. El otro dia se manifestaron los okupas para exigir la expulsión del barrio de Gracia del propietario del local, la pancarta de la mani llevaba su nombre y su retrato dibujado. Todo muy guay.

#52 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU, EL VALLES ORIENTAL. UN DE SOL NO PAS DOS, 31/05/2016 - 15:38

Aquesta seria la millor cosa podia fer la Alcaldessa deBarcelona Ada Colau Comprar el Banc Explopiat es mil vegades millor que pagar un LLoguer ja que pasa ser propietat del Ajuntament .Podra donar el hus ques feia fins ara .De aquesta manera el Ajuntament se treu un gran problema De sobre

#52.1 Isidre, Joanet(La Selva), 31/05/2016 - 16:54

I cobrar 6000 Euros de lloguer a qui l'ocupi...