Publicitat
Política · 21 de Novembre de 2019. 18:30h.

Colau fa uns Comuns a mida

Rosa Lluch s'incorporarà a l'executiva i Asens presidirà el consell nacional

Colau fa uns Comuns a mida

L'alcaldessa de Barcelona Ada Colau, seguirà liderant els Comuns juntament amb Jéssica Albiach i Candela López sense competència dins del partit, ja que no s'ha presentat cap altre llista. Les tres dirigents encapçalen l'única candidatura que s'ha presentat en el procés intern de l'espai per renovar els òrgans de direcció. A més, Rosa Lluch s’incorporarà a l’Executiva de Catalunya en Comú i Jaume Asens liderarà la candidatura al Consell Nacional.

La presidenta del grup parlamentari de CatECP, Jéssica Albiach, i la primera tinenta d'alcaldia de Castelldefels, Candela López, seran nomenades coordinadores nacionals de Catalunya en Comú. Jaume Asens, per la seva part, encapçala la candidatura per al Consell Nacional, que tindrà 190 membres, 116 dels quals seran escollits per circumscripció única i 74 a través de les 12 circumscripcions territorials. La historiadora i cap de llista al Senat per En Comú Podem, Rosa Lluch, s'incorpora a la candidatura per conformar l'Executiva Nacional de Catalunya en Comú.

La formació explica en un comunicat que "amb la nova direcció es vol situar Catalunya en Comú com el partit verd de referència a Catalunya, consolidar-lo com un referent en polítiques socials i de lluita contra la desigualtat, esdevenir motor de canvi i ser un dic de contenció contra l'extrema dreta" i que la llista "incorpora una destacada presència territorial i municipalista".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 rosa, Barcelona, 22/11/2019 - 10:13

Rosa no seràs mai com el teu grandios pare. Per tenir notorietat t'has apuntat als comuns, el teu pare no ho hauria fet mai!!!!!. almenys tinguis la decència de no presentar-te com a filla d'ell per treure vots.

#5 Toni, Tabània, 22/11/2019 - 08:56

Consell Nacional? Sorprende que estos progres que van de ciudadanos del mundo y que ellos no tiene más patria que la humanidad, no dejen de utilizar la palabra NACIONAL para cualquier cosa que se haga en Catalunya. En el fondo son ultranacionalistas disfrazados.

#4 Josep, Lleida, 21/11/2019 - 23:12

Colau, la COMUNA de cataluña

#3 Plega tia, Bcn, 21/11/2019 - 23:09

Plega ja, que no vals per a res.

#2 Barrrtina a rosca, Black hole, 21/11/2019 - 22:58

"... ser un dic de contenció contra l'extrema dreta".

Todos los días se acuestan y se levantan con el nacionalismo y con el Torra que está en el mismo registro que el Abascal.

Son capaces de detectar a la extrema derecha a miles de kms y son incapaces de detectar aquí en su casa a la extrema derecha con la que se acuestan todos los días.