Publicitat
Política · 16 de Març de 2021. 12:37h.

Colau ja tracta Ayuso de neofeixista

"Representa el neofeixisme"

Colau ja tracta Ayuso de neofeixista

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha dit en una entrevista a El món a Rac-1 que la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, "representa el neofeixisme". "S'ha reivindicat com tal. No ho podem banalitzar perquè són moviments que estan avançant arreu d'Europa. És l'extrema dreta que vol governar amb mentides i tics autoritaris", ha sentenciat.

Colau ha dit que "a Alemanya aquestes declaracions serien delicte d'odi i aquí està normalitzat". "No es pot flirtejar amb el feixisme sense ser reprovat públicament. Banalitzar el feixisme ha produït monstres i no ens ho podem permetre. Hauria de ser un escàndol polític de primer nivell", ha afegit.

Sobre la decisió de Pablo Iglesias de deixar el Govern espanyol per presentar-se com a candidat a la Comunitat de Madrid, Ada Colau ha manifestat que "es posa a primera línia d'unes eleccions que no volíem i s'exposa". "Ayuso és un perill. Madrid és un perill per la gent de l'Estat", ha remarcat.

Finalment, l'alcaldessa de Barcelona ha dit que "és un gest molt fort i que demostra lideratge. Arrisca molt. No crec que sigui fàcil". "És una lectura molt intel·ligent del moment polític. Cal un front antifeixista", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#41 Caganer, BCN, 17/03/2021 - 17:08

Colau VS Almeida.. luego que por qué Madrid nos pasa la mano por la cara en inversión, crecimiento económico y creación de empleo..

#40 Cau Tv3% , Queralbs, 17/03/2021 - 00:02

Ha destruido Barcelona. Sólo sabe poner etiquetas fuera de lugar incendiarias. Una pocavergonya.

#39 BJMR, Bilbao, 16/03/2021 - 21:00

Si Ayuso es neofascista, tú eres neoguarrista, porque todo lo que tocas lo conviertes en mierda.

#38 Manué er Gafe., Barcelona., 16/03/2021 - 20:35

A los cerdos y a las guarras les extraña que los demás no se refocilen en las charcas sucias y llaman facha a todo aquel que se comporta con limpieza y dignidad.
¡Es lo que hay!

#37 luis, barcelona, 16/03/2021 - 19:58

Solo hay una frase que defina a esta espécimen y que sea en mayúsculas

M.A.N.D. A. H.U.E.V.O.S.
Y otra sin desperdicio
T.I.E.N.E. H.U.E.V.O.S