Publicitat
Política · 11 de Maig de 2020. 14:26h.

Colau no dóna la cara

Jordi Martí ha de donar explicacions pel concert fallit

Colau no dóna la cara

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, no ha comparegut aquest matí a la reunió telemàtica que hi havia programada per a donar explicacions sobre el concert ‘Ens en sortirem’, finalment suspès. L’esmentada reunió havia estat sol·licitada pels grups de l’oposició.

L’alcaldessa no s’ha presentat, i ha deixat la responsabilitat de donar la cara al regidor de Presidència, Jordi Martí. El concert s'havia de celebrar des de terrasses i balcons impulsat per Mediapro i El Terrat, i finalment va ser suspès després d'una polèmica pels diners públics que s'anaven a invertir.

L’absència de l’alcaldessa ha generat el malestar dels partits de l’oposició, que en una nota conjunta recorden que Colau “va anunciar el concert als mitjans de comunicació com a iniciativa sorgida de la pròpia alcaldia".

"Si l'alcaldessa és la persona més indicada per presentar la iniciativa, també ho ha de ser per a respondre al respecte un cop suspès”, afegeixen.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 et, sabadell, 12/05/2020 - 09:35

soc dona , pobra i bisexual
pero sobre tot ..... extraordinariaaaaaaaaaa !!!
ja vull viure casa de propietat......etc..... sou no limitat.....
trtalaraaaraaaaa

#2 Explicacions, Barcelona, 11/05/2020 - 15:46

L'alcadessa guay, comun@, indepe i no indepe, a l'hora donar explicacions, con correspon de les subvencions de diner públic, amaga el cap sota l'ala de l'Ajuntament que "governa" Per cert l'Eixample està brut com una guitlla, alguna explicació?

#2.1 luis, barcelona, 11/05/2020 - 16:25

Pero...¿LO HA PAGADO O NO?

#1 EduardR, bcn, 11/05/2020 - 14:55

Pues muy mal Alcaldesa... cuando una tiene ideas "brillantes" tiene que asumir su autoría y dar la cara.