Publicitat
Política · 10 d'Agost de 2017. 09:08h.

Colau: “No sóc ni he sigut mai independentista”

L’alcaldessa afirma que “no estic ni a un costat ni a l’altre”

Colau: “No sóc ni he sigut mai independentista”

Ada Colau

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, s’ha desmarcat del full de ruta del Govern i, en una entrevista a Antena 3, ha manifestat que “no sóc ni he sigut mai independentista”. Colau ha fugit de la concepció dels “estats nació clàssics” per defensar les ciutats com a “actors importants” i les àrees metropolitanes, “que és on hi ha els grans problemes dels nostres dies”.

Colau, d’altra banda, ha expressat la necessitat de no judicialitzar el procés i, en aquest sentit, va apuntar al Govern espanyol de Mariano Rajoy. “L’enquistament del PP ha fet que molts votéssim sí-sí el 9-N”, ha assenyalat, i ha demanat tornar al “canal polític” per resoldre el problema català.

Preguntada per si està d’acord a desobeir el TC i aplicar la llei del referèndum, tal com va defensar dimarts el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull; Colau ha evitat posicionar-se. “No estic ni a un costat ni a l’altre”, ha sentenciat.

19 Comentaris

Publicitat
#19 Cat Show, Bcn, 11/08/2017 - 22:40

Colau esta demostrando con hechos que no les ríe las gracias a los corruptos de Juntspel3% ---Pujols y Junqueras and Company. Hay alcaldesa para rato.

#18 Alejandro, Barcelona, 11/08/2017 - 15:16

Esta sra. siempre está entre Pinto y Valdemoros. Sí, pero no. Si te la encuentras por unas escaleras nunca sabrías si baja o si sube. Sra. defínase abiertamente, sea tan valiente como cuando dirigía la PAH.

#17 Resistencia, Flors i violes cap a Itaca, 10/08/2017 - 21:56

Ni en un lado ni en otro. Soy colauista, cuelo en un lado, cuelo en otro.

#16 Protágoras, bcn.España, 10/08/2017 - 18:09

Ada Colau será lo que más le convenga en cada momento. Es una trilera sin otra profesión que la de "activista", que todavía no se cree que sea alcaldesa de BCN. Su ideología y sus principios están al servicio de su sillón.

#15 Mesetario, Meseta, 10/08/2017 - 18:07

Colau:
No serás independentista, pero cuando votas SÍ a la independencia, votas INDEPENDENTISTA.
Votas SÍ a que el coletas o yo seamos guiris en tu casa.
Votas SÍ a que tú seas una guiri en la meseta.
Votas SÍ a crear una frontera.