Publicitat
Política · 27 de Maig de 2019. 19:47h.

Colau no tira la tovallola

Planteja un pacte amb ERC i PSC

Colau no tira la tovallola

L'alcaldessa de Barcelona i líder de Barcelona en Comú, Ada Colau, no renuncia a l'alcaldia, ha refusat pactar amb JxCat i ha anunciat que obrirà converses amb les "forces progressistes" d'ERC i el PSC. "Com força que ha quedat igualada amb ERC, creiem que en aquesta ciutat les forces amb més representació han d'obrir converses escoltant el resultat, que parla d'una majoria progressista molt àmplia" ha afirmat.

"El que plantegem és que cal parlar amb ERC i el PSC" ha apuntat Colau. La candidata per Barcelona en Comú va quedar en segona posició en treure 4.800 vots menys que Ernest Maragall, tot i obtenir els mateixos regidors que els republicans.

L'alcaldessa de Barcelona ha criticat que Ernest Maragall no parlés de projectes ni polítiques de ciutat durant la seva intervenció durant la nit electoral i ho ha considerat "molt decebedor". "Es va limitar a parlar en clau catalana i gairebé no va esmentar el projecte i les polítiques de ciutat" ha lamentat. Colau també ha manifestat que és "un gran error" fer una lectura independentista o antiindependentista del resultat d'aquest passat diumenge.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Fernando Esteso, Castefa, 28/05/2019 - 17:56

Ya sabia yo que mi hija no se iba a dejar mover de la silla tan fácilmente.

#10 E. Payetó, Barcelona, 28/05/2019 - 09:31

Nadie la multará. Estaría bueno, será posible, que ellos y ellas de Barcelona en Comú, han permitido todo lo que vulnera ordenanzas y que ahora a ella, tirará la toalla sucia o limpia, al suelo le cayerá una multa. El mundo al revés...
Reflexión de las facturas que le irán pasando a Ada & Friends.

#9 E. Payetó, Barcelona, 28/05/2019 - 09:30

¿Y qué si la tira? Se supone que al suelo y en vía pública o acto público para que la vean. Ya sea dicho acto en un espacio público o privado. Si todo pasa en vía pública o acto público en espacio público ¿Se va a automultar? Según ellos multan que multan, pero el sistema garantista, la insolvencia sobrevenida, etc.. hace que no se cobre la

#8 Cris, Barcelona , 28/05/2019 - 08:39

Colau sabe que PSC, no votará a Maragall. Mareara la perdiz. Al final, ella alcaldesa con PSC de socios y abstención de Valls.No creo que vaya a renunciar a ser alcaldesa.

#7 carn d'olla, Barcelona, 28/05/2019 - 06:06

Sobretot és imprescindible que la Colau no s'equivoqui i no voti a ERC, per coherència anti-indepes. Suma amb forces progressistes però les sobiranistes no ho són!

#7.1 Jordi BR, L'H, 28/05/2019 - 10:28

Però és que els Comuns són republicans i sobiranistes i si mires els programes socials de tots dos són els més compatibles dels que es presentaven.
Amb un pacte entre tots dos els queda només 1 vot, i segons quines coses es poden pactar amb PSC i segons quines altres amb Junts per Cat.