Publicitat
Política · 25 de Gener de 2016. 22:40h.

Colau no vol “marcar el territori a ningú”

L’alcaldessa de Barcelona convida els “companys d’ICV i de Podem” a participar en el seu projecte polític

Colau no vol “marcar el territori a ningú”

Ada Colau en un moment de l'entrevista (foto: TV3)

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha assegurat que el projecte polític que pretén impulsar no consisteix en “marcar el territori a ningú”, sinó que la seva voluntat és crear un nou espai polític que aglutini totes les forces d’esquerres.

“Això no és la iniciativa d’Ada Colau”, ha asseverat en una entrevista a TV3, on ha afegit que aquesta iniciativa “ve d’un moviment molt ampli de la societat que està demanant canvis polítics profunds, i que està dient: volem recuperar les institucions per posar-les al servei de la gent i volem noves formes de fer política”.

La líder de Barcelona en Comú ha manifestat que “no sobra ningú” per tirar endavant aquest projecte polític, en al·lusió a Iniciativa per Catalunya. “Benvinguda sigui l’experiència i la trajectòria de gent que porta molt de temps com els companys d’ICV-EUiA, així com la d’aquells que porten menys temps però que també tenen experiència com la gent de Podem, Procés Constituent o Equo”.

En relació al procés sobiranista, Colau ha insistit en què la seva aposta continua sent la celebració d’un referèndum. “Creiem que l’única possibilitat de desbloquejar la situació de Catalunya i la seva relació amb l’Estat passa pel referèndum”, ha declarat. L’alcaldessa de Barcelona també ha remarcat que “l’aposta pel dret a decidir és la que ha guanyat les eleccions a Catalunya”.

Sobre les negociacions entre Podem i el PSOE, la líder de Barcelona en Comú ha lamentat que els socialistes parlin de “línies vermelles”, en comptes de “seure a negociar”. En aquest sentit, ha subratllat que després del 20 de desembre  “hi ha un mandat claríssim pel canvi, però també pel diàleg, per l’acord i pels pactes”; no obstant “el PSOE no ha volgut ni seure’s a parlar”, ha criticat Colau.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#8 Melín, Barcelona, 26/01/2016 - 15:31

¿Otro partido más? XD, que no vamos a ganar para pagar a tanto vago!! que ya duplicamos con largueza a Alemania en número de aprovechados que viven del cuento!!!

#7 barceloní, Barna, 26/01/2016 - 10:30

Aixó de "marcar territori" ja ho fan els seus seguidors i votants que fan aigues menors per tota la ciutat.

#6 zeppelin74, bcn, 26/01/2016 - 08:26

Una altra endullada a la politica i a viure sense fotre res crean un nou partit.Republia bananera de Catalunya.

#5 SOIS ROBOTS?, SOIS REALES?, 26/01/2016 - 07:41

Gente del Area Metropolitana:

vosotros os informáis? cómo discurre vuestro día a día? sois robots? primero votabáis al ultra-nacionalista PSC con su inmersión lingüística y "no os enterabáis", ahora votáis a Podemos (en las Generales) y no os enteráis que pacta con BILDU, COMPROMIS, ERC...

#4 CUPaire, i COLAUista, 26/01/2016 - 07:23

El futur govern serà un Tripartit d'Esquerra Pura i Independentista: COLAU - ERC - CUP i el somni d'una república independent i avançada socialment, com Cuba o Veneçuela o Rússia per fi serà realitat... llàstima que els Argentins s'hagin baixat del carro del progués en les últimes eleccions...

#4.1 Joan, Sabadell, 26/01/2016 - 08:07

Hahaha molt bona que trol que ets.