Publicitat
Política · 13 de Setembre de 2018. 13:51h.

Colau no vol ser menys

"M'han ofert acabar la universitat fàcilment"

Colau no vol ser menys

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha assegurat que a ella també li van oferir fer trampes per acabar la carrera però que ho va rebutjar. "Quan ja era candidata vaig penjar l'expedient universitari immediatament a internet perquè ningú pogués dir res i perquè qui volgués mirar-ho ho pogués trobar fàcilment i no es generessin comentaris com que sembla que has amagat alguna cosa", ha recordat.

"M'han ofert acabar la universitat fàcilment. M'ho va oferir una persona que no ho diries mai, una alta directiva d'una gran multinacional que va saber que només em faltaven uns crèdits de lliure elecció. Estic segura que, sincerament, patint per mi, coneixent altres casos, em va dir: 'escolta, que això ho podem fer molt fàcil, et puc ajudar a fer aquestes assignatures'. Jo li vaig dir: 'no, jo ho faré com ho he fet sempre, quan tingui temps m'hi dedicaré i faré aquestes assignatures'", ha afegit.

Colau s'ha mostrat convençuda que en aquella oferta "no hi havia cap mena de mala fe, no era una pràctica de corrupció", però evidencia que "hi ha hagut aquestes praxis, i ara estan sortint alguns casos molt clars i molt greus".

"Donava a entendre que entre algunes elits econòmiques i polítiques s'han trobat que fer segons quins estudis era molt més fàcil del que ho és per a la gent comuna, que hem hagut de treballar, de pagar-nos els estudis i estudiar cadascuna de les assignatures", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#22 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 13/09/2018 - 23:57

I golondrinos ? No ha tingut mai golondrinos ?

#21 Sergi , Barcelona, 13/09/2018 - 23:08

Menuda charlatana de feria.

#20 M. Pilar, Barcelona, 13/09/2018 - 16:34

Peer continuar fent el que fas?

#19 ElBarselono, Bestiola amb forma humana, 13/09/2018 - 16:30

'Colgar en internet el expediente universitario para que nadie piense que esconde nada' PERO esconder, ocultar y encubrir QUIÉN es la alta directiva y de qué multinacional vienen esas ofertas para 'acabar la universidad fácilmente'. Sí, esto también es corrupción.

#18 Recaredo, BARCELONA, 13/09/2018 - 16:17

que mujor más patético