Política · 14 de Juny de 2019. 10:32h.

Colau passa comptes amb Esquerra

"Sempre han tingut una relació molt agressiva amb nosaltres"

Colau passa comptes amb Esquerra

Ada Colau, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha passat comptes amb ERC i ha recordat que els republicans "sempre han tingut una relació molt agressiva amb nosaltres i han volgut sempre posar-nos contra les cordes". "És ofensiu que ens diguin que preferim els carcellers enlloc de les víctimes. I espero que això algun dia ho retirin i deixin d'utilitzar aquestes paraules que no ajuden en res i només ens fan mal", ha afegit.

"Maragall, durant la nit electoral i després de veure que no tenia en cap cas una majoria independentista per plantejar els resultats en aquesta clau, va aixecar les alarmes en molta gent. Va dir que ho volia plantejar molt en clau processista, en clau independentista i que prioritzava l'acord amb JxCat, quan no tenien majoria. Va insistir molt en la capital de la República", ha apuntat.

L'alcaldessa també ha assegurat que ERC va negociar amb el PSC la Diputació de Barcelona, cosa que ella no ha fet, i ha lamentat igualment que “encara estic sorpresa que ERC no votés a Pisarello a la mesa del Congrés”.

"M'ha sorprès molt veure que la reacció d'ERC ha estat criticar la nostra consulta, quan estem consultant la seva proposta. Avui han estat repartint propaganda a tota Barcelona i han estat posant publicitat a les xarxes per intentar incidir en aquesta mateixa consulta. A mi m'hagués agradat que Maragall consultés a les bases si volien un tripartit a Barcelona", ha assenyalat.

"Durant aquests 4 anys una de les grans decepcions ha estat que els ponts amb ERC no fossin més habituals i naturals. ERC ha tingut una política molt ofensiva de voler ser el partit de la centralitat a Catalunya i de quedar-se l'espai de l'antiga Convergència. Han tingut una estratègia molt dura de tàctica electoral i això ha fet molt difícil que hi hagués una interlocució estable", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#8 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 14/06/2019 - 16:03

Veo que Colau ya está preparando su nuevo relato... Era de esperar.

Tranquilo, Maragall. El 2019 podrás volver a optar a alcalde y, si ganas, celebrar en la Plaça Sant Jaume tu 80 cumpleaños.

Si tu hermano pudiera entender lo que intentas hacer con su legado..

#7 Miquel, Mollet, 14/06/2019 - 15:40

Colau tomó una decisión muy buena al llegar a la alcaldía de BCN hace 4 años: fue cerrar el crédito a una Generalitat que todavía sigue en fallida. Por ese hecho Barcelona sigue manteniendo su alto estatus económico en beneficio de los barceloeses.

#6 Cris, Barcelona , 14/06/2019 - 14:57

Maragall ha sido un prepotente. Cuándo la sartén por el mango siempre la ha tenido Colau. Puro estilo independentista.creer lo que no se tiene

#5 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 14/06/2019 - 13:23

Conve no oblidar que aquests son els nets dels que van guanyar la guerra i van heretar d´ells no nomes la seva arrogancia, la seva superbia i la seva prepotencia sino tambe una baixissima resistencia a la frustracio incapaços d´assumir que tot es etern mentre dura

Por nacer martillo no siempre te van a caer los clavos.

#4 Josep F., Castellar del Vallès, 14/06/2019 - 12:23

Aquesta Senyora mai ha sigut d'esquerres. Jo, desconec en què treballava i qué és treballar d'activista. Quin ofici és aquest?. Qui la pagava ?. Sempre apareix en certs moments. No us heu preguntat mai el perquè?. A mi, m'agraderia que ho aclarís.

#4.1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 14/06/2019 - 13:20

Los que nunca han sido de izquierdas, sino más bien ultraderecha de la peor, son los de ERC, que desde los años 30 ya se quitaron la careta

#4.2 Cris, Barcelona , 14/06/2019 - 21:03

Es un partido de izquierdas, la votan los no independentistas. Vuestro error siempre ha sido sumarla a vuestro bloque abducido. Una tomadura de pelo más,por vuestra parte, que no cuela.