Publicitat
Política · 22 de Novembre de 2019. 10:12h.

Colau posa Pablo Iglesias en un compromís

Defensa el govern de PSOE i Podemos per “fer un referèndum i la llibertat dels presos polítics”

Colau posa Pablo Iglesias en un compromís

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, s’ha referit en una entrevista a El món a RAC1 al pacte entre PSOE i Podemos i ha assegurat que “nosaltres seguim defensant el que hem defensat sempre: que s’ha de poder fer un referèndum, defensar el dret a decidir i la llibertat dels presos polítics”.

"Primer hi ha d’haver un govern progressista que aposti pel diàleg amb qui poder parlar. Primer tots hauríem d’aprendre que les línies vermelles i els vetos creuats abans de començar el diàleg fan que el diàleg no comenci”, ha afegit.

També ha opinat que “hi hauria d’haver un ministre català sempre. És lògic que hi hagi una representació d'En Comú Podem. Però el més important és que hi hagi un govern progressista”. "Rosa Lluch crec que sempre pot ajudar en el tema del diàleg i ella està disposada a ajudar. Jaume Asens també ha demostrat que pot ser pont”, ha valorat.

"Les converses sobre els pressupostos de la Generalitat avancen. Espero que en positiu. Portem massa temps sense pressupostos i això té unes conseqüències duríssimes. Tots hem de fer un exercici de responsabilitat”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#18 Perico, Matadepera, 22/11/2019 - 18:59

-A ver, provecta Colau, ¿cuántos primeros puede haber en una sucesión?
-Bueno, no sé... A ver, déjeme pensar... 2 primeros creo yo, como mínimo (y si son pequeños, tal vez más).

#17 L'oracle, Barcelona, 22/11/2019 - 17:08

Habló el oráculo. Si aquests progres han de portar el progrés, anem apanyats. Ansies per regular la vida dels ciutadans, esquilmar la classe mitjana, acollida sense ordre ni concert, carregar-se la Constitució del 78......... tot un reguitzell de propòsits amb la directa posada per anar de cap a caida, i com ex. BCN, cremada, ocupada i violada.

#16 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 22/11/2019 - 16:02

El trangresionisme s´acaba quan es toca pel.

Pasar d´un piset de 50m2 de la Obra Sindical del Hogar a Vallecas a perdre´s entre 3.000m2 de jardi amb pisicina fan transtornar al mes convençut

El zeros a la dreta, perque els zeros que compten de debo sempre estan naturalment a la dreta, i l´asalt dels cels son de molt mal pair.

#15 pere m., sabadell, 22/11/2019 - 14:48

l economia caient en picat, les reserves hoteleres baixant, els espais publics de quatre fent i desfent, la delinquencia sense policia per aturar-la, la vivenda pels nuvols i ens ve a parlar del mons de yuppie que deu ser que no hi ha prous problemes REALS per solucionar

#14 Sergi Sergio, Barcelona, 22/11/2019 - 14:46

156.157 ciudadanos de Barcelona votaron esta mierda, habra que agradecerselo y homenajearlos, sois unos lumbreras de pelicula.

#14.1 Lavictima, Lloret, 22/11/2019 - 21:30

Que 156.000 ciudadanos voten a esta escombrera demuestra que una parte de la sociedad no " hi toca". Es sorprendente que en una ciudad de 1.6 M de habitantes, por dichos votos, esta señora, la cual desconoce totalmente el mundo laboral, tenga en sus manos el porvenir barcelones 4 años mas...