Publicitat
Política · 9 de Maig de 2015. 10:43h.

Colau punxa a la Pompeu

La candidata de Barcelona en Comú diu que "no m’ho esperava"

Colau punxa a la Pompeu

Ada Colau

La candidata de coalició Barcelona en Comú, Ada Colau, va fer dijous passat una xerrada a la Universitat Pompeu Fabra on només hi van assitir 20 alumnes. “No m’ho esperava…”, va dir en veure la poca expectació que havia aixecat. 

“La candidata de Barcelona en Comú no va tenir més remei que preguntar als assistents com era possible que fossin tan pocs, reconeixent que de totes les xerrades que ha fet els últims mesos aquesta era la que havia aixecat menys expectació”, exposa La Vanguardia a l’apartat Pel forat del pany.

Una de les assistents va assenyalar que "l’ambient de la UPF és més tranquil que el de l’Autònoma…”, però la majoria van coincidir que la gent no s’havia assabentat de la visita de Colau.

“Jo no he vist cap anunci aquests dies –va dir un altre–; ho he sabut per casualitat aquest matí per un grup de WhatsApp de la meva classe. I això que estudio Polítiques”. “ Jo crec que no ho sabia ningú”.

Roger, estudiant de Ciències Polítiques i de l'Administració a la UPF, ha negat a e-notícies que només hi assistissin 20 persones. "N'érem uns 50", ha assenyalat.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 N. Catot Romeu, Badalona, 10/05/2015 - 11:52

Y ayer con Pablemos la prensa dijo que unos 2.000. Ahora el Roger de turno, dirà que de eso nada, que lo menos 3.000. Fiiuuuuu quina gentada convocada a Barcelona. Me da a mi que las encuestas aquí se equivocan a pesar de la multicoalción. El batacazo puede ser de órdago.

#11 Cesc, BCN, 09/05/2015 - 18:41

Pobra Ada que no sap que el populisme té molt d'èxit entre les persones amb poca o gens de cultura, però en quan has estudiat història i sobre tot història contemporània se t'obren els ulls i no et deixes enganyar tan fàcilment.

#9 Decat, Decat, 09/05/2015 - 15:44

Ada, és pel pentinat. Tu no t'amoïnis. Ja et passaré el telèfon d'una perruquera de Tuset

#8 Imparcial, Barcelona, 09/05/2015 - 14:55

els de CIU-BARNA es pensaven que a Barna eren igual d'Independentistes que els seus cosins llunyans dels pobles, que massivament van venir a Barna per les manis indepes

aquests de CIU-BARNA simplemente no coneixen els seus propis votants! no saben distingir entre Nou Barris i Gerri de la Sal!

#7 què fort!, què fort!, 09/05/2015 - 14:53

el PERONISME guanyarà a Barcelona!

òndia, què fort!

Barcelona serà com una ciutat argentina més!

#7.1 Manolo Gardel, Buenos Aires del Besós, 09/05/2015 - 18:33

Macanudo el comentario ché!, pero no seás pelotudo, Barcelona será una ciudà marroquina, no más.