Publicitat
Política · 13 de Maig de 2015. 16:13h.

Colau punxa als debats

Mitjans com La Vanguardia, El Periódico, El País i El Mundo creuen que ha estat fins ara per sota “de les expectatives”

Colau punxa als debats

Ada Colau, amb Pablo Iglesias, al míting de dissabte de Nous Barris

L’alcaldable de Barcelona en Comú, Ada Colau, ha començat a rebre crítiques de la premsa per la seva actuació durant la campanya per a les municipals del proper 24 de maig. Diversos comentaris i mitjans, no necessàriament propers a CiU, consideren que ha desaprofitat els dos debats celebrats fins ara: el de Barcelona TV i el de TV3 i Catalunya Ràdio.

El cronista municipal de La Vanguardia, Ramon Suñer afirma en un article aquest dimecres -titulat significativament “Això no és cosa de dos” que “l’alcaldable de Barcelona en Comú –massa tímida, incòmoda en aquest format televisiu– va desaparèixer literalment de l’escena” en el debat retransmès aquest dimarts per TV3.

“Només la va rescatar el popular Alberto Fernández quan va fer notar que no havia acudit al plató ‘disfressada de V’ (la superheroïna que el 2007 irrompia en els actes d’Iniciativa, avui integrada a BComú, per defensar el dret universal a l’habitatge)”.

“Ada Colau va assumir, amb més resignació que entusiasme, carregar la motxilla d’ICV i també se la va notar acorralada quan Alfred Bosch li va demanar, sense cap èxit, que definís clarament quina és la seva posició sobre la independència de Catalunya”, afegeix el periodista.

La valoració que va fer El País del primer debat, celebrat divendres passat a l’Aliança de Poble Nou, tampoc era positiva quan explicava que Colau "va tenir una relliscada considerable, quan referint-se als agents de la Guàrdia Urbana condemnats per tortures va assegurar que estaven gaudint d'una pensió "concedida" per l'Ajuntament. Trias li va replicar que era fals i que això no era competència municipal".

Mentre que el diumenge El Periódico, en una crònica sobre el míting de Nou Barris amb Pablo Iglesias, deixava anar també que “la candidata parlava 12 hores després del primer debat entre alcaldables barcelonins, en el qual va estar per sota de les expectatives creades”. “No ho va fer bé. I ahir es va excusar”, afegia el diari.

I la periodista Cristina Rubio a El Mundo es pregunta en un article: “I Colau? Igual que un elefant en una terrisseria, fora de lloc com ella mateixa va admetre després del primer debat a BTV, aquest de l'apagada”.

"Quan Alfred Bosch li va exigir que aclarís dubtes sobre la seva posició sobre la independència, estic segura que molts de nosaltres esperàvem que Ada Colau demanés temps mort Terribas per anar al camerino, canviar-se i posar-se el vestit i la capa de SuperVivienda. Això sí que hauria estat un bon reclam per a l'audiència", afegia en la seva crònica d'aquest dimecres.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#11 don Pelayo, Barcelona, 14/05/2015 - 09:22

En Barcelona va a ser muy fácil votar.
¿quieres más de lo mismo q hay ahora? Vota CiU.
¿lo mismo pero más indepe? ERC o CUP
¿pijoprogre? PSC ¿pijofachilla? PP
¿no sabes lo q quieres? la Colau
¿un cambio de verdad sin cambiar tu nacionalidad?Ciutadans.

#11.1 aaron, barcelona, 14/05/2015 - 10:19

Yo tambien me apunto.

#10 spanish, Madrid, 13/05/2015 - 20:13

solo repite lemas, frases biensonantes el programa se acaba cuando les preguntas como ? estan prometiendo cosas que no podrian hacer porque no son competencia del ayuntamiento

#9 lluis, Bcn, 13/05/2015 - 20:01

Deixeu la vestirse de super mana i veureu.

#8 cada dia una comedia de MAS y los otros!, Barcelona, 13/05/2015 - 19:25

Yo hasta q no lo vea con mis ojos...no me creo que Colau y sus secuaces...ganen las elecciones en Barna...
Ya veremos...necesitamos un cambio pero ni tanto ni tan calvo! Los de Colau dan miedo y los d Trias, terro, los de Erc, no atraen, los de i,.menos de los del Pp ni hablamos...en fin...

#7 Bertrand, BCN, 13/05/2015 - 19:09

Quina casualitat, la prema del régimen.