Publicitat

L'Ajuntament triga tres mesos a instal·lar pilones al centre i restringir el trànsit al voltant de la Sagrada Família

Colau rectifica

Furgonetes de la Urbana a Portal de l'Àngel després dels atemptats

L'Ajuntament de Barcelona convertirà en zona de vianants els voltants de la Sagrada Família i posarà pilones de formigó en zones cèntriques de la ciutat per evitar atacs terroristes. Aquestes són les principals mesures antiterroristes que ha aprovat la Junta de Seguretat de la ciutat que es va crear després de l'atemptat terrorista del 17 d'agost.

El ministeri de l'Interior i la direcció general de la Policia ja van recomanar el passat Nadal (arran de l'atropellament massiu en un mercat nadalenc a Berlín) instal·lar mesures de protecció físiques que impedissin atacs similars. D'aquesta manera, la Policia va instar a la protecció (mitjançant pilones o altres elements) dels espais públics on es registrés una gran afluència de persones per tal de dificultar l'entrada de vehicles. Així i tot, a la Rambla de Barcelona mai s'havien instal·lat aquests sistemes de protecció físics per impedir atacs terroristes fins l'atropellament massiu del 17 d'agost.

L'entorn de la Sagrada Família, zona molt concorreguda per l'atractiu turístic que suposa la basílica, es convertirà així en una zona només per a vianants. D'aquesta manera, es restringirà l'accés a vehicles a l'alçada del temple als carrers Provença, Marina i Sardenya. Aquesta mesura també té l'objectiu de millorar la seguretat viària, tenint en compte que es produeixen ocupacions de la calçada per l'acumulació de visitants que fan cua a l'entrada del temple.

Al centre de la ciutat s'instal·laran obstacles provisionals (arbrat, jardineres o pilones de formigó) en aquells espais acordats per la Junta de Seguretat. A més, en el marc de l'Operació Nadal, la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra reforçaran la seva presència en les zones amb major afluència de compradors.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#13 botifler1914, Sinitaca, 17/11/2017 - 11:18

El orgullo es un mal consejero, Colau. Tarde demasiado tarde.

#12 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU ESTACIÓ DE TREN SENSE MARQUESINES, ALCALDESSA FES EL PESSEBRE TRADICIONAL QUE SA FET SEMPRE FINS QUE VAS ARRIBAR TU VOLEN EL PESS, 17/11/2017 - 09:31

TRENCAR AMB EL P.S.C. u a FET BÉ ADA COLAU Resta Poder i Força amb els que ban ESTA D´ACORD AMB EL ARTICLE 155 Contra Catalunya que son P.P. P.S.O.E. = P.S.C. y CIUTADANS Dos de Dretes i els Socialistes . ADA COLAU Fes algu Ben Fet tambe EL Pèssebre Tradicional de tota la vida que feia tots els Ajuntaments de Barcelona

#11 un musclu, bcn, 17/11/2017 - 09:21

Massa tard
15 morts a les seves esquenes de per vida: Colau, Trapero, Forn...

#10 Capit@n España, HABEIS PERDIDO, 17/11/2017 - 08:21

Doña bolardos Colau ha estado demasiado ocupada últimamente en pactar con el nacionalismo casposo. Esto de los bolardos era secundario. Cosas de alcaldillos. Nada de la talla de una lideresa mundial.

#9 E. Payetó, Barna Town, 17/11/2017 - 07:27

el dinero que se cobra es asombroso. Nada que ver así en múltiples casos extramuros del sistema, vaya lo privado puro y duro.