Publicitat
Política · 23 de Març de 2020. 08:25h.

Colau rectifica sobre l'Exèrcit

L'alcaldessa dóna ara la benvinguda als militars després d'haver-los qüestionat al Saló de l'Ensenyament

Colau rectifica sobre l'Exèrcit


L'alcaldessa de l'Ajuntament de Barcelona, Ada Colau, ha confirmat que l'Exèrcit ja ha arribat a la ciutat per habilitar la Fira de Barcelona que acollirà les persones sense sostre durant els dies de confinament que queden: "Avui donem la benvinguda a la Unitat Militar d'Emergències que arriba a Barcelona només dos dies després que li ho demanéssim".

Colau ha explicat en un vídeo publicat a Twitter que "aquest ampli dispositiu podrà donar allotjament digne a fins a 1.000 persones vulnerables, sense llar, que podran fer un confinament adequat i també podran tenir una alimentació i higiene adequada".

L'alcaldessa ha definit el desplegament com "un gran operatiu d'emergència" i ha donat les gràcies als ministeris de Drets Socials i Defensa i ha insistit que "la col·laboració entre les institucions és el camí".

Aquest agraïment de Colau contrasta amb el posicionament de l'alcaldessa sobre la presència de l'Exèrcit al Saló de l'Ensenyament, el qual ella ha criticat en reiterades ocasions. L'alcaldessa va comunicar als militars durant la 27 edició del Saló de l'Ensenyament de l'any 2016 que no li agradava la seva presència i que no volia que participessin en el certamen davant dels periodistes.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#11 Josep, Barcelona, 25/03/2020 - 10:16

Encara que la Senyora Colau, no és ni de bon troç sant o santa, de la meva devoció, crec que comparar la presencia de les FA al Saló de l´Infancia, amb aquesta circunstacia que vivim actualment, no hi té res a veure !!! Consti, que penso que tampoc les FA, eren necessaries en aquest cas d´ara, car a "casa nostra", tenim més que suficient perso

#10 Quimet lo tronat, Arbucies, 23/03/2020 - 20:14

Bien por la Colau Cao, Hoy la cabra de la legion quiere conocerla .... ha ganado unos puntos en la escala PATTON. Los Mozzos lazys han visto una gran traicion , y un traidor en lenguaje marcial .... es sentenciado a....

#9 Victor, Barna, 23/03/2020 - 17:54

Iros todos va casa no teneis ni p.idea de nada!!! cuando pase todo , al frente de cualquier regidoria o consellería tiene que haber gente profesional que sepan del tema que se encargan no puede ser que tengamos gente al frente que han sido liberados de un partido sin ninguna experiencia profesional de verdad y de calidad.

#8 Montse, Barcelona, 23/03/2020 - 12:58

Filias y fobias de cada cual por la alcadesa, pero hay que reconocerle que ha demostrado mucha más sensatez durante esta crisis sanitaria que los de la poltrona de la Generalitat. Y me callo sobre los infames twitter sobre Madrid y el coronavirus de la exconsellera, Ponsatí y otros, no quiero soltar tacos sin fin.

#7 Streaker, Barcelona, 23/03/2020 - 11:52

Es lo que tiene ser una antisistema de discurso demagógico y populista (según convenga): que a veces la realidad te pone en tu sitio. En el Saló de l'Ensenyament 2016 los echó diciéndoles que no eran bienvenidos (históricamente su stand era de los más concurridos). La permanente ambigüedad de esta mujer, casi siempre contradictoria, es conocida