Publicitat
Política · 21 de Desembre de 2017. 10:42h.

Colau recupera l'equidistància

“No farem president ni a Puigdemont ni a Arrimadas”

Colau recupera l'equidistància

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha assegurat, després de votar en el seu col·legi electoral del barri de Gràcia, que els ‘Comuns’ “no donarem suport a cap bloc”. “Ni al del 155 ni als de la independència unilateral”, ha remarcat, a més de sentenciar en aquest sentit que “no farem president ni a Puigdemont ni a Inés Arrimadas”.

Colau ha apostat per fer “grans majories de progrés, amb grans consensos de país, posar l’agenda social en el centre perquè la gent no pot esperar”. També ha reconegut que una repetició d’eleccions seria “un fracàs”, atès que “quan la gent va a votar ho fa perquè el seu vot sigui útil”. “Tots ens hem de presentar a aquestes eleccions amb la vocació de que no n’hi hagi unes altres”.

L'alcaldessa ha fet una crida a "votar en massa" i ha assenyalat que "sigui quin sigui el resultat tots l'haurem de respectar i interpretar-lo de la manera més constructiva possible". "No pot ser que d'aquestes eleccions en surti una interpretació que divideixi el país en dos. Necessitem que d'aquestes eleccions surti una Catalunya més unida", ha valorat.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#11 Sergi , Barcelona, 21/12/2017 - 17:13

Todo el mundo sabe que votar Podemos es votar indirectamente a ERC, Colau y su tropa ya no engañan a nadie, el truco ya esta muy visto.

#9 Ni matrix ni puñetas, Osetia del Sur, 21/12/2017 - 13:41

jjjj....no haremos presidente ni a puigdemont ni a Arrimadas...jjjjjj....al que seguro q no hareis presidente es al quim domenech...jjjjjjjj

#8 Iria, Bcn, 21/12/2017 - 13:13

Jo no els he votat xq faran pacte amb ERC, i no sóc indepe. Una llàstima, xq els he votat des del inici...

#7 Capit@n España, Estas ja ben clitxada, 21/12/2017 - 12:37

Si, si perà amb la pancarteta propresos colpistes a l'ajuntament ja has pagat. De la mateixa manera que tothom et va veure fent cua i participar al butifarremdum del dia 1 d'Octubre. Que et voti ta mare.

#6 Wil, Valencia, 21/12/2017 - 12:33

Ojalá os comáis una mier... estas elecciones!